homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in concediu

#1 2008-07-24 00:03:33

blondyy
Membru
Inregistrat: 2008-07-23

probleme in concediu

buna!
sunt noua pe aici smile
am si eu o mica "problema"... plec la mare pe 21 aug si sunt pe stop si este cam nasol, dureri abdominale, balonari, sunt niste zile ffff nasoale pt mine si nu vreau sa-i stric concediul si lui... ce pot sa fac "sa aman" sau ... sa vina mai devreme??
nu am luat deloc anticonceptionale... am citit cateva chestii despre ele pe net...

#2 2008-07-24 00:11:45

persifona
Vizitator

Re: probleme in concediu

Mergi la un medic de planning sa-ti prescrie. Nu ti-ar fi de folos oe langa partea asta cu amanarea menstrautiei?

#3 2008-07-24 10:42:28

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

te-ai trezit prea tarziu pt a incepe o folie de anticonceptionale cred......., daca mergi azi-maine la dr vezi ce zice, trebuie sa existe ceva pt amanarea ciclului
pe de alta parte poti face altceva, sa ai la tine o folie de vitamina k - fitomenadion - si in prima zi de ciclu iei juma de folie si ti se reduce debitul si a doua zi iei cealalta jumate si aproape ti se opreste, cel putin la mine asa functioneaza, o data pe an tot recurg la metoda asta din varii motive, nunta, mare, revelion, etc.
sau sa iti raspunda doctoressa, te va indruma corect

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2008-07-24 16:44:10

blondyy
Membru

Daliana de ce crezi ca este prea tarziu pt o folie de anticonceptionale (pr ca trebuiesc luate din prima zi a menstruatiei)? te intreb ca eu inca mai sunt in acea perioada...

#5 2008-07-24 16:53:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Pai daca inca esti la menstra, mergi la planning sa iti prescrie anticonceptionale. Le poti incepe si in alta zi, cu conditia sa te protejezi suplimentar pana inghiti corect 7 pastilute. Si dupa cele 21 de pastilute de pe folie nu faci pauza ci continui sa iei ( de pe o alta folie ) atatea pastilute in plus cu cate zile vrei sa amai menstra. Si ai rezolvat si problema menstrei si esti si protejata.

Personal varianta cu vit. K sau fitomenadion nu as incerca-o. Vit. K poate avea efecte secundare urate, infunctie de oraganism - si de ce sa risti? Si nici nu are rezultat garantat ca se opreste menstra. Iar fitomenadionul (din cunostintele mele) nu se da fara reteta, se foloseste in cazul hemoragiilor puternice si nu are efect imediat.
Decizia iti apartine. Mai ai timp sa incepi anticonceptionalele.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-07-24 17:06:06

blondyy
Membru

Mersi andreea_andy2 pt raspuns smile

nici eu nu prea am incredere in vitamina k si ... , am citit reactiile adverse ce pot aparea si sunt naspa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.