homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot ramane insarcinata?

#1 2008-07-24 23:53:27

deiutza0
New member
Inregistrat: 2008-06-24

pot ramane insarcinata?

daca nu prea am respectat ora fixa la care trebuia sa iau marvelon as putea sa raman insarcinata??si inca ceva..daca ciclu imi vine inainte sa termin toate tabletele de marvelon ..ce fac???incep sa iau  de la prima zi de ciclu iar tablete active sau termin toata fasia si doar dupa ce termin fasia de 28 de tablete incep alta indiferent cand imi vine ciclu..??cum fac???multumesc!

Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte.

#2 2008-07-24 23:55:18

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: pot ramane insarcinata?

daca nu ai intarziat mai mult de 12 ore esti ok
menstruatia trebuie sa iti vine in saptamana in care iei apstilele inactive ( inteleg ca iei marvelon 28 )

#3 2008-07-24 23:55:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: pot ramane insarcinata?

atata timp cat nu depasest cu 12 ore ora la care le iei de obicei nu e problemasi daca vine peste folie mai bine tine pauza...in cazul tau ia si cele 7 pastile inactive si doar apoi incepe o noua folie...ca sa nu risti sa apara spottingul...si daca ti a venit menstra peste folie fara sa fi scazut eficacitatea pilulelor trebuie mers la medic si schimbate...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.