|
Nu esti logat.
Bubite zona inghinala#1 2008-07-24 21:42:36
bubite zona inghinalabuna...timp de 6 -7 ani am folosit epilatorul in zona inghinala...ma iritam foarte rau..si acum am fire sub piele.imi apar ca niste bubite(cosuri) se umfla si uneori ma dor...dupa ceva timp..reuseste sa iasa si firul de par din ele.am fost la dermato...mi-a dat niste creme preparate in farmacie,una de la avene-cicatrizanta.dar nu s-a intamplat nimik:( stie cineva ce pot face?acum nu mai folosesc epilatorul,doar ceara,crema sau lama.multumesk Offline #2 2008-07-24 22:52:05
Re: bubite zona inghinalacum zici si tu f posibil ele sunt datorate firului de par gros si bont care nu reuseste sa strabata pielea fara a provoca si aparitia unei bubite in zona...teoretic nu prea ai ce face...ce imi vine acum in minte e varianta cu laserul mami de minuni Offline #3 2008-07-24 23:48:23
Re: bubite zona inghinalasuna a foliculita...cum te epilezi acum? happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-07-25 10:36:16
Re: bubite zona inghinalaacum ma epilez cu ceara...rar cand nu am timp mai folosesc lama.dermatologul mi a zis ca e de la epilator.sa nu mai fac niciodata cu epilatorul acolo(asa mi-a zis)k sunt f sensibila:( Offline #5 2008-07-25 12:35:21
Re: bubite zona inghinalahappy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|