|
Nu esti logat.
Ospamox cu anticonceptionale??#1 2008-07-26 13:13:59
ospamox cu anticonceptionale??hello..am si eu o nelamurire..iau de 4 luni anticonceptionale Karissa si acum am o bronsita si trebuie sa fac un tratant de 3-5 zile cu ospamox 1000mg pe zi...si in prospect scrie ca reduce eficienta anticonceptionalelor....ce vreau sa intreb este...ca ..dupa ce termin pot sa ma intorc la activitatea sexuala fara prezevativ sau luna aceasta ....cu toate ca voi lua anticonceptionale in continuare... este compromisa si pot ramane insarcinata ? multumesc anticipat:) sex is a drug! and i like it :> Offline #2 2008-07-26 13:18:23
Re: ospamox cu anticonceptionale??pai faci asa... pe toata perioada tratamentului nu vei fi protejata . asa ca vei folosi cat timp el iei prezervativ sau te abtii de la sex apoi duap ce ai terminat tratamentul mai inghiti 7 pastile de pe folia de karissa si esti din nou protejata. sub nicio forma nu intrerupi administrarea anticonceptionalelor. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-07-26 13:25:30
Re: ospamox cu anticonceptionale??
7pastile? glumesti nu? :f?rv?nad: sex is a drug! and i like it :> Offline #4 2008-07-26 13:32:35
Re: ospamox cu anticonceptionale??umm..nu nu glumesc cu asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-07-26 13:34:26
Re: ospamox cu anticonceptionale??sry..eu am inteles sa inghit 7 pastile deodata in ziua cand am terminat cu antibioticul:P mc pt raspuns:* sex is a drug! and i like it :> Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-26 13:37:51
Re: ospamox cu anticonceptionale??a sorry atunci din partea mea...chiar nu intelegeam ce gasesti asa ciudat la regula. okish then bafta 12 zile o sa treaca rpd (zilele de tartament plus cele 7 zile de pastile) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|