|
Nu esti logat.
Au ei dreptul sa mi manance alocatia?#1 2008-07-24 19:06:29
au ei dreptul sa mi manance alocatia?pfff... ce titlu "dur"... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #2 2008-07-24 19:11:07
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?treci pe la posta si intreaba , vara mea a facut 18 ani anu` trecut in martie si i-a dat si anu asta alocatia k ea a facut seralu` sau...completarea de ola profesionala si stiu k ei i-a dat banuti http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #3 2008-07-24 19:12:38
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?eu am facut 18 ani in mai si am fost uimita cand am avzut k postasul a venit in fiecare luna cu banii... Offline #4 2008-07-25 00:26:49
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?si eu tot in mai am facut 18 ani dar ink mai primesc alocatie,pe la sfarsitul lui mai ne'a pus diriga sa facem o cerere dar am auzit k in zadar ca nu au fost trimise,nu stiu ce sa'ti zic la fortele de munca sa te duci asa s'a dus un prieten(nush ce legatura are dar asa la tr secretara liceului).eu am o colega care anul acesta face 19 ani si ink mai pr alocatie...deci sistemul e de vina:( Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #5 2008-07-25 01:08:25
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?pe noi astia de la posta,ne trimiteau la casa de pensii ca sa mai completam niste formulare...du-te si intreaba...mie mi-a venit alocatia pe vreo 3 luni,cand nici nu mai credeam ca mai vad bani de la astia My Tears Dry On Their Own Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-25 01:15:01
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?eu am facut 18 ani cand eram a 12-a in octombrie...si stiu ca erau lipsa parca 2 file de la sfarsitul carnetului de cecuri...nu am inteles prea bine de ce Offline #7 2008-07-25 01:38:23
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?eu am facut 18 ani in martie si pe aprilie nu mia venit apoi mia venit regulat alocatia ..am fost la casa de pensii si am facut o cerere daca no faceam uitau si de mine si nu mai primeam nimic.....si cik in august vine alocatia si din urma adik pe aprilie care nu mia venit ...eu sunt din sibiu in buc nush care e treaba...:(dar eu spun sa mergi la casa de pensii sa vezi care e treaba ...totusi aia sunt banii tai!!! Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline #8 2008-07-25 14:17:31
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?eu am facut 18 in dec si am primit alocatiile pe card prin mai.am primit si din urma.am facut cerere la scoala cum vreau sa primesc,prin posta sau pe card.eu stiu ca cererea era obligatorie. expect the worst , hope for the best! Offline #9 2008-07-25 15:45:10
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?am fost azi la sc, mi a zis secretara k au vorbit unii aseara la tv sh cik de luna asta vine, si vin sh banii de pe lunile trecute... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2008-07-25 16:23:41
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?
eu tre sa`i iau alocatia lu` sor`mea din decembrie inclusiv si pana in ziua de azi...secretaritl si posta=0 Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #11 2008-07-25 16:24:21
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?
da??oauuu...ar fi bine,s`ar produce o minune Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #12 2008-07-26 14:24:51
Re: au ei dreptul sa mi manance alocatia?mahh..yo am facut 18 ani anu trcut in martie...era q cecuri si mi-a venit alocatia... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|