|
Nu esti logat.
Se poate afla?#1 2008-07-25 13:23:38
se poate afla?eu acum nu sunt in tara, dar ma tot suna diverse persoane, ale caror numar nu il am in agenda. pot afla cumva cine sunt. am si un numar de romtelecom din bucuresti...si ala as vrea mai mult sa aflu, ca cele de mobil stiu ca e mai dificil iubesc si sunt iubita Offline #2 2008-07-25 14:08:28
Re: se poate afla?eu ma gandeam ca poate pot afla din carte de telefoane, dar m-am uitat pe site-ul de la pagini aurii si nu e aceasta obtiune iubesc si sunt iubita Offline #3 2008-07-25 18:16:29
Re: se poate afla?pe mobil nu iti spune nimeni, am avut eu probleme cu niste nr care ma stresau, am sunat la vodafone, dar mi`au zis ca nu`mi pot spune nimic, totul este confidential ... Offline #5 2008-07-25 20:36:07
Re: se poate afla?ok, multumesc mult... iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-25 23:53:02
Re: se poate afla?
de la romtelecom se poate afla...asta daca numarul nu este la secret, acum depinde pe ce nume e facut contractul, dar si pe net (nu mai stiu, parca pagini albe ptr. romtelecom si pagini albastre ptr. rds...sper sa nu ma insel). Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #7 2008-07-26 09:47:12
Re: se poate afla?Este Cartea de telefoane de la Romtelecom de downloadat de pe dc++ Offline #8 2008-07-26 15:49:23
Re: se poate afla?eu ma gandeam ca poate exista un site sau ceva unde sa poti scrie numarul de telefon(pt Romtelecom sau RDS) si sa iti apara persoana. Daca caut in cartea de telefoane imi trebuie numele, pe care eu nu il stiu. Stiu doar ca este un numar din bucuresti si chef sa iau toata cartea la rand sa ma uit la toate numerele de telefon....nu prea am... iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|