|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu...#1 2008-07-26 21:32:23
Vreau sa stiu...Buna seara! As vrea sa stiu..dak credeti ca ma angajeaza cineva dak sunt insarcinata,eu de abia am aflat ca sunt dar inca nu am ajuns la doctor sa aflu cat am..oricum cred ca aproape 1 luna de sarcina,iar dak ma va angaja cineva dak voi putea sa mi iau concediu la 6-7 luni,si dupa nastere dak voi primi vrun ban de la firma unde ma voi angaja?eu pana acum nu am lucrat..si nu prea stiu cum se procedeaza si nu stiu ce sa fac..dak mai are rost sa ma angajez acum s au nu,si dupa nastere voi primi oricum alocatie pt bebe chiar dak nu am lucrat?Astept raspunsurile voastre! Va multumesc! Offline #2 2008-07-26 21:34:10
Re: Vreau sa stiu...uite aici daca ai rabdare sa citesti cele 4 pg Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-07-26 21:40:02
Re: Vreau sa stiu...Tocmai am citit si nu am inteles mai nimik..ma doare si capul ff tare..eu stiu despre indemnizatie ca trebuie sa fi lucrat inainte 12 luni consecutive ca sa primesti cei 6 mil pt mama.Deci eu nu primesc nimik pt ca nu am lucrat pana acum,si ma intrebam dak mai are rost sa ma angajez acum dak ma angajeaza cineva fiind insarcinata si dak voi primi ceva de la firma la care voi lucra nu de la stat..ca de la stat trebuia sa lucrez 12 luni inainte..si alocatie pt bebe primesc oricum? Offline #4 2008-07-26 21:41:49
Re: Vreau sa stiu...de primit ceva de la firma nu stiu..nu cred...nu am mai auzit..daka nu te refereai la banii de la stat,mai asteapta sa iti raspunda cine e insarcinata k nu stiu..sorry Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|