homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

D cand sunt protejata??

#1 2008-07-30 22:23:53

pusycat
Full member
Inregistrat: 2008-06-22

d cand sunt protejata??

buna..me again..fetelor mi-a venit menstra in noaptea din ziua 4 pe 5 d pauza, sambata noaptea..curios e ca astazi  sa terminat deja care p mine ma tinea in general 5-6 zile..eu astazi am inceput din nou o folie d marvelon intreabarea e normal sa se termine asa repede ??si ideea e ca dum si luni a venit destul d mult..deci a fost menstra..si daca am inceput d astazi o noua folie exact cum trebuia azi fiind a 8 zi  d cand sunt protejata??:neutral

''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!

#2 2008-07-30 22:26:13

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: d cand sunt protejata??

da eu zic ca esti protejata nu ai avea niciun motiv sa nu fi. nu e problema ca te-a tinut mai putin ca de obicei.

#3 2008-07-30 22:46:42

pusycat
Full member
Inregistrat: 2008-06-22

poi  ma gandesc ca poate si pt ca  a fost prima luna d pastile si pana se obisnuieste corpul, deci pot sa fac prostioare fara griji ca sunt protejata d acuma??ca prima luna abia dupa 7 zile d pastilutze am fost protejata..sad multumesc mult puss

''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!

#4 2008-07-30 23:22:52

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

esti ok
ti-a venit exact cum trebuia. sub influenta pastielor se modifica
de aceea te-atinut mai putin. sediminueaza. esti protejata acum incontinuu

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.