|
Nu esti logat.
Intrebare ??????????#1 2008-07-23 22:31:24
intrebare ??????????fetelor mi-e tare frik ce sa fie oare caci mi-au iesit la pasarik de fapt pe labii si putin mai sus k niste basicute kare ma dor f tare si dak ating zona prin blugi e ca un cos din acela kre iese sub piele si apoi are ceva alb in varf si de la un timp ma cam ustura knd urinez si cateodata ma si mananca ...poate stie cineva sa-mi spuna ce este k ma deranjeaza f tare . multumesc ..be the best ...fuck the rest )) Offline #2 2008-07-23 22:33:53
Re: intrebare ??????????hmmm.... mergi la doctor repede repede repede !!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #3 2008-07-23 22:52:47
Re: intrebare ??????????e grav ? pt k contact sexual nu am mai avut de o luna si ceva de cand am facut un avort , spalaturi vaginale nu am facut , mi-e cam rusine sa ma duk la dr sa-i arat ce am si nuj dak la ginecolog tre sa merg ??? ce sa fac unde sa ma duc ?? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #4 2008-07-23 22:57:20
Re: intrebare ??????????nu ai pentru ce sa-ti fie rusine, du-te la ginecolog si vei primi un tratament. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2008-07-23 22:57:53
Re: intrebare ??????????nu shtiu ma gandesc sa nu fie vreo infectie, sau de la chilotzei k de obicei astia care nu`s din bumbac fac numai prostii la pasarici http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-24 12:19:48
Re: intrebare ??????????salut...am o intrebare eu am inceput sa iau pastilele in penultima zi a ciclului apoi ar fi trebuit sa am 7 zile de protectie in caz de se intampla ceva...noi am folosit si protectia dar nu mereu:(acum au trecut aproape 2 sapt...si mi s-au intarit sanii(sper ca din cauza pastilelor ca asa mi se int mereu)dar ce ma sperie e ca am unele stari de greata poate si de la mancare dar imi este sa nu fi ramas........e posibil sa fiu? Offline #7 2008-07-24 12:34:00
Re: intrebare ??????????pai ai respectat cele 7 pastile(primele) din folie cu protectie ..? ca daca e asa si abai apoi ai avut contact esti ok. tensiunea in sani sunt efect de la pastile&greata la fel. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #8 2008-07-24 12:36:15
Re: intrebare ??????????pai tocmai in a 5-a zi(din cele 7 in care trebuia sa ma protejez) am avut contact si nu am fost mereu protejata in plus... Offline #9 2008-07-24 12:39:26
Re: intrebare ??????????pai trebuia sa fie cele 7 sa se innstaleze protectia..da banuiesc ca stii nu mai are rost sa zic..asteapta menstra ..sau fa un test de sarcina de la 3 sapt de la contactul cu risc ..ultimul. sau daca nu apare in pauza menstra ..fa in ziua 8 dimineata test ..daca iesei negativ continua cu pastilele. eu tind sa cred simptomele sunt de la ac. Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-07-24 12:40:29) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #10 2008-07-24 12:41:59
Re: intrebare ??????????multumesc mult de tot alina:* Offline #11 2008-07-24 12:43:41
Re: intrebare ??????????cu placere..fetele care stiu mai multe vor posta oricum aici ..sa fii pe faza . Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2008-07-30 21:57:38
Re: intrebare ??????????offff chiar nimeni nu a mai patit asa k mine ?......am vrut sa ma duk la dr dar dr meu e in concediu ma gandeam k poate pana vine el din concediu k sa ma vada poate imi dati un sfat ceva oricum bubita mi-a trecut dar cred k imi iese alta si ma cam manank ...astept un sfat ceva orice ..be the best ...fuck the rest )) Offline #13 2008-07-30 23:35:25
Re: intrebare ??????????
sorina, erai protejata complet daca foloseai AC din prima zi a menstrei, tu nu ai luat din prima zi a menstrei, deci trebuia sa te protejezi suplimentar pana inhiteai 7 pastilutze, NU TE-AI PROTEJAT,nu zic ca esti insarcinata, dar protectie 7 zile inseamna sa folosesti o metoda contraceptiva pe toata aceasta perioada, ceea ce tu nu ai facut..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|