|
Nu esti logat.
Testosteron crescut#1 2008-02-09 15:34:17
Testosteron crescutDe cand ma stiu mi s-a spus ca am ovare polichistice (si acum am 28 de ani). In 2005 mi s-a dat un tratament cu Diane35 pe care l-am luat timp de 1 an si pe care l-am intrerupt apoi din cauza ca ma simteam foarte rau de la el: migrene, am facut si niste varice etc. Intrucat dupa intreruperea AC Diane35 a inceput sa imi cada foarte rau parul, sa am o piele foarte grasa, etc. am facut luna trecuta un set de analize recomandat de endocrinolog. Dintre toate, testosteronul a iesit marit, la limita superioara (ceea ce mi-a zis ca confirma SOPC). Atat ginecologul cat si endocrinologul mi-au recomandat Yasmin. In plus, ginecologul suspecteaza si un focar de endometrioza la spre capatul vaginului... Offline #2 2008-02-09 16:17:28
Re: Testosteron crescuteu zic sa incerci sa iei Yasmin poate iti e mai bine cu ele. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-09 16:52:26
Re: Testosteron crescutin cazuri de SOPC diane 35 si yasmin sunt cam singurele recomandate. diane ai luat totusi cam mult timp. mami de minuni Offline #4 2008-02-11 11:43:09
Re: Testosteron crescutde unde ati scos-o pe asta cu yasmin???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-11 12:24:44
Re: Testosteron crescutla endocrine ni s-a spus ca in caz de SPOC diane-35 si yasmin sunt singurele variante acceptate!!! mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-11 12:35:07
Re: Testosteron crescutnu cumva jeanine? ca asa ar fi corect.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-11 12:45:59
Re: Testosteron crescutnu, de yasmin ni s-a spus mami de minuni Offline #8 2008-02-11 12:51:47
Re: Testosteron crescutyasmin contine drospirenona, derivat de spironolactona cu efect diuretic-scade retentia de apa caracteristica progestativelor...si atit(plus estrogenul de rigoare) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-02-11 12:52:48
Re: Testosteron crescutasa suna corect, ok. am inteles. deci schimb informatia cu jeanine mami de minuni Offline #10 2008-02-11 12:54:47
Re: Testosteron crescutam bagat si eu la cutiuta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-03-19 10:14:20
Re: Testosteron crescutimi cade si mie parul f tare,alte simptome nu am,doar ca mai am cateodata dureri f mici la ovarul drept si sunt f stresata. Am fost la dermatolog ,mi a dat o reteta de vreo 2 mil.pe care am facut o,dar degeaba.Analize hormonale si echo genital,n-am facut inca,iar trebuie sa dau o groaza de bani,i-am facut baiatului meu care era in aceeasi situatie,dar degeaba am cheltuit atata,la 18 ani aproape a chelit.Oare o sa patesc la fel?La cine sa ma mai duc?Ma doare sufletul si pentu mine si pt el Offline #12 2008-03-19 10:23:09
Re: Testosteron crescutmergi si fa analizele si echografia. atunci va fi mai clar mami de minuni Offline #13 2008-07-31 11:14:31
Re: Testosteron crescut
Buna ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|