Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc-salata de pepene rosu cu galben si inghetata beau-nimic ascult-cum bazaie ceva pe afara regret-ca nu merg la mare ma bucur-de nimic simt-nimic vreu-sa ma tund mi-e frica-de nimic mi-e dor-de iubi
expect the worst , hope for the best!
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
mananc- orbit pepene rosu beau-propria-mi saliva ascult -radio guerilla regret-nimic la ora asta ma bucur-de vestile noi si de faptul ca au sosit bonurile de masa simt-o usoara durere de cap vreau-sa treaca frumos urmatoarea perioada mi-e frica- de nimik acum mi-e dor-de mare
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- c@t
- Sr. member
- De la: mine de acasa
- Inregistrat: 2008-02-27
mananc - nimic acum, am mancat mai devreme; beau - coffee cu laptic; ascult - radio; regret - ca nu reusesc sa termin facultatea; ma bucur - de iubire; simt - o stare de usoara lene ; vreau - sa merg la shopping si sa cumpar fara sa ma uit la bani.
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
mananc-un corn cu crema de cirese beau-nimic ascult-bullet-abravia regret-ca n-o sa-l mai vad... ma bucur-ca o sa-l uit... simt-ca o sa ma distrez in seara asta de numa`numa vreau-sa vina F cand o sa-l sun mi-e frica-,ca iar gaseste vreo scuza mi-e dor-de buzele lui
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
mananc - ciocolata alba q boni bon beau - bere ascult - alex-yamasha regret - k nu a avut peste azi la piata ...aveam o pofta... ma bucur - k mi-am facut planuri de munte simt - k mi se face somn vreau - sa treaca vacanta mai repede mi-e frica - sa nu patesc ceva.... mi-e dor - rau, rau de iubi..
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- Amaria
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-11
mananc - varza beau - apa ascult: royksopp-what else is there regret - ca nu m'am trezit mai devreme azi ma bucur - ca merg la tara cateva zile simt - k mi se face somn vreau -sa merg la mareeee mi-e frica - sa nu cumva sa nu reusesc sa il uit mi-e dor - de noi...
At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind.
- sarah_ath
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-17
mananc - nimic beau - ceai ascult - anouk regret - ca nu sunt de piatra ma bucur - ca plec in concediu simt - lacrimi si durere vreau - sa nu mai simt mi-e frica - ca nu o sa treaca mi-e dor - de ...
ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
mananc-nimic beau-latte machiato ascult-pe ankuzaaaa regret-ca am fost rea cu iubi ma bucur-nu ma bucur simt-ca nu mai vine masina odata vreau-sa imi vina masina mi-e frica ca o sa dau de permis de abia in oct mi-e dor...de mare
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- Alina Delia
- Addicted member
mananc-nimik beau-tot nimik ascult-cindy lauper la radio guerilla regret- nu regret ma bucur-ca in 2 sapt voi avae si eu timp de mine &el simt-o mare plictiseala vreau-sa se termine cu bine totul..stiu eu ce mi-e frica de astea 3 sapt din fata mi-e dor-de mare intruna
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
mananc- nimic beau- cico de mere si pere ascult- desene animate pe minimax regret- k am ars mancarea ma bucur- k se apropie concediul simt- un mic disconfort la stomac vreau- sa'si termine zugravu cat mai repede treaba mi'e frica- sa nu'mi gasesc rochie pt nunta lui vara'miu mi'e dor- de matzu meu
- Diana888
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-24
mananc- nimic beau- pepsi ascult-manele:) regret- ca nu am vazut "numai iubirea" azi ma bucur- ca sunt singura acasa simt - ca mi-e foame vreau - sa ies pe afara da` n-am cu cine mi-e frica- nu mi-e frica de nimic acum:) mi-e dor- de iubi
"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
mananc-piersici beau-apa ascult-bon jovi regret-ca n-am gajic simt-ca m doare capu' vreau-sa cunosc pe cineva mi-e frica-sa conduc mi-e dor-de copilarie
My Tears Dry On Their Own
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
mananc-saratele beau-nimic ascult-galagia de afara regret-ca nu a venit comanda simt-ca mi-e somn vreau-sa ma intalnesc cu iubi mi-e frica-de Dumnezeu mi-e dor-de var'miu
expect the worst , hope for the best!
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
mananc- nimic,numa ce am terminat. beau: nimic. ascult: sunetu tastelor regret: k m-am tuuuns simt: k mi-e cald vreau: sa nu-mi mai rod unghiile mi-e frica: de clovni mi-e dor: de Dana
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- micutza088
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-14
mananc-nu mananc nimic beau-apa ascult- stirile regret- ca n-am stiut sa fiu mai iertatoare ma bucur- ca plec in concediu de maine simt- ca ma cuprinde somnul vreau- sa ma culc mi e frica- sa nu ploaie in concediu mi e dor- de Apuseniiiiiiiii
- Myutza
- Vizitator
mananc-nik beau-nik ascult-o manea(sunt sigura k nu va int) si niste barnait de p afara regret-k nu am facut mai mult sex cand era iubi aici ma bucur-k sunt singura aksa o sapt pt prima oara in viata mea(pacat k nu e iubi aksa) simt-k ma apuca plictiseala f tare vreau-sa se intoarca puiul meu mi-e frik-de anul care urmeaza k vine bac-ul mi-e dor-de puiul meu
- Alina Delia
- Addicted member
mananc-nimic beau-am termiant Dorna acu 5 min ascult-radio guerilla..anastacia mai precis regret-nu regret ma bucur-ca nu e supi mami simt-o nasoal dar usora durere surda la spate jos vreau-sa se termine un anume tambalau mi-e frica -ca mi-a strica cineva/ceva ploile dupa 18 august mi-e dor=de mine &el on &on
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
mananc - o piersica beau - nimic ascult - yves larock- rise up regret - ca au trecut cele 3 zile magice ma bucur - ca o sa mai vina inca 3 simt - o durere mica de spate vreau - sa fie ubi a meu langa mine mi-e frica - sa dorm asta seara singura mi-e dor - de mare
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|