|
Nu esti logat.
Va pricepeti la produse pentru catei?#1 2008-08-01 10:39:53
va pricepeti la produse pentru catei?buna fetelor.dupa ce mi-am dat catelusa cu fiola frontline ,pentru ca merg cu ea la tara si mereu vine cu purici,am zis ca sa ii iau si o zgarda antipurici.acum vine intrebarea.praful ala de pe zgarda afecteaza cumva cateii daca este ingerat?pentru ca la tara mai am 2 cateluse mici cu care a mea se joaca si nu as vrea sa le fac rau cand se musca ele pe la gat .ce spuneti? Offline #2 2008-08-01 10:41:07
Re: va pricepeti la produse pentru catei?nu afecteaza dar nici f bun nu mi se pare Offline #3 2008-08-01 10:44:14
Re: va pricepeti la produse pentru catei?vezi ca eu am umplut un cutu mic de rani de la frontline solutie, pe care o dr nebuna mi-a recomandat-o, desi pe sticla scria clar ca e pt animale peste 5 kg.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2008-08-01 10:48:19
Re: va pricepeti la produse pentru catei?aha.multumesc.mai bine nu o mai pun Offline #5 2008-08-01 10:54:18
Re: va pricepeti la produse pentru catei?In ultima vreme zgarda antipurici nu mai are nici o treaba cu piricii. Ori ele nu mai sunt bune, ori puricii au devenit imuni la substanta. Frontline-ul este suficient daca i l-ai pus ai are o valabilitate de 3 luni pentru purici si o luna pentru capuse. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-01 10:58:40
Re: va pricepeti la produse pentru catei?Asa e..cum zicea andreea. n'are nici o treaba Offline #7 2008-08-01 11:01:53
Re: va pricepeti la produse pentru catei?daca ii pui frontline nu ii mai pui zgarda, vezi ca si frontline e pe categorii in functie de greutate . si vreo 2 saptamani nu il speli.. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|