|
Nu esti logat.
Rog un sfat/ o indrumare#1 2008-07-29 19:22:54
rog un sfat/ o indrumareAs vrea sa va rog sa ma ajutati cu un sfat. De o vreme am impresia ca racesc foarte usor, fie imi curge nasul, fie tusesc. In primavara am avut o tuse ingrozitoare, am fot la medicul de familie, am luat tratament si mi-a trecut. Precizez ca la tuse, am avut si dureri groaznice de spate, parca aveam impresia ca ma arde ceva sau se strange pielea pe mine. Acu 2 saptamani iar am luat tratament pt tuse, erdomed, 2 capsule pe zi/ 10 zile. M-am simtit bine, insa la o zi dupa terminarea pastileleor, au revenit in forta aceleasi dureri de spate, la care se adauga dureri de piep, senzatia ca apasa ceva puternic in zona pieptului. Offline #2 2008-07-29 19:23:58
Re: rog un sfat/ o indrumaremasajele cu diclofenac ajuta...iar parerea mea e ca ar tb sa te duci sa faci o radiografie la plamani..si un idr.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-07-29 19:34:19
Re: rog un sfat/ o indrumarepoti merge la orice medic de familie fara sa-l schimbi. nu sta asa. pt a ameliora tusea incearca sa bei sirop de pin (gasesti la plafar) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-07-29 19:45:47
Re: rog un sfat/ o indrumaremultumes pentru sfaturi. ideea e ca tusea a trecut dupa acel tratament de 10 zile cu erdomed, insa m-au speriat durerile de spate si de piept. si cum sufar putin de ipohondrie, ma gandesc la ce-i mai rau. Ultima oara a fost editat de loricica (2008-07-29 19:52:42) Offline #5 2008-07-29 19:46:51
Re: rog un sfat/ o indrumarepai de asta ti-am zis sa faci radiografie...k akolo se vede mai bine..... Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-29 22:28:48
Re: rog un sfat/ o indrumare
faptul ca nu aveai nimic ascum 2-3 ani nu inseamna deloc ca nu ai nici acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-08-01 19:42:00
Re: rog un sfat/ o indrumareUltima oara a fost editat de loricica (2008-08-05 21:12:14) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|