|
Nu esti logat.
Sarcina sau altceva? :D#1 2008-08-01 12:28:46
sarcina sau altceva? :Dbuna tuturor..am o problema care vad ca persista...de ceva timp simt in stomac niste lovituri dar nu foarte puternice ..dimpotriva sunt f usoare...doar ca le simt la orice ora....uneori incontinuu..am luat pilula de a doua zi acum 2 saptamani cred si a fost totul ok...nu am avut reactii adverse, a fost ca si cum nu as fi luat nimic, desi nu cred ca e cazul sa vorbim despre o sarcina..nu ar fi miscat un copil in doua saptamani asta e clar...e posibil sa am ceva la stomac? mentionez ca eu nu mananc foarte mult si la ore fixe..din pacate pt mine...multumesc..numai bine.. Offline #2 2008-08-01 12:32:21
Re: sarcina sau altceva? :Dpoate fi o balonare,dar in zona stomacului sau a intestinelor? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #3 2008-08-01 13:05:26
Re: sarcina sau altceva? :Dsa iei ceva antigaze, ai poate gaze sau.......... vreo tenia???????????? fa-ti o coprocultura si un coproparazitologic neaparat There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-08-01 13:13:52
Re: sarcina sau altceva? :Da nu , sub nicio forma sarcina.. la 2 saptamani nu are cum sa miste..... tind sa cred ca sunt gaze incearca ceva triferment , e bun pt gaze, nu mai manca fructe o perioada, daca nu trec mergi la doc Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-08-01 13:22:07
Re: sarcina sau altceva? :Dla doua sapt e abia o celula. 100 sa ai si nu simti nimic..... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-01 16:11:43
Re: sarcina sau altceva? :De vorba de toata zona abdominala....in diverse locuri...dar un parazit ar insemna niste simptome ceva...ori eu sunt foarte ok...ma ssimt bine...dar..nu stiu...e posibil ca pilula de a doua zi sa fi avut vreun efect? am avut menstruatie cateva zile dupa ce am luat-o dar...sper ca sunt ok..griji imi fac mereu... Offline #7 2008-08-01 16:15:01
Re: sarcina sau altceva? :Dsangerarea aia era normala dupa postinor. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #8 2008-08-01 21:22:22
Re: sarcina sau altceva? :Dda..stiu ca era normala...doar ca nu am avut reactii adverse de vreun fel...adica totul a fost mai mult decat ok..acum cand ar trebui sa astept urmatoarea menstruatie? in perioada in care imi vine de obicei? sau imi va veni abia in septembrie? Offline #9 2008-08-01 22:03:10
Re: sarcina sau altceva? :D
in pauza de 7 zile...daca iei pastile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|