|
Nu esti logat.
Primele pastile anticonceptionale ....#1 2008-07-12 19:27:46
Primele pastile anticonceptionale ....Am inceput sa iau la sfatul ginecologului anticonceptionalele karissa. am luat prima pastila in prima zi a menstruatiei, pe 25 iunie. de cateva zile am inceput sa am spotting, dar este din ce in ce mai abundent. Imi curgeau 2 3 stropi, insa astazi am avut si mai mult. Ma intreb daca este normal sa imi vina ciclul azi, avand in vedere ca iau pastilutele de 17 zile si ca nu am terminat prima folie. eu stiam ca dupa prima folie trebuie sa iti vina... Imi fac griji, ptr ca sunt chestii care poate ca sunt normale dar medicul nu m-a pus in tema. Anticonceptionalele deregleaza ciclul? adica se poate sa imi vina luna asta de 2 ori si apoi sa se regleze? este foarte ciudat ptr ca imi curge cate putin in fiecare zi si nu stiu daca este normal pentru organismul meu. Sa mai astept cateva zile pana miercuri si sa termin pastilutele si sa vad apoi daca imi vine ciclul normal, abundent ca de obicei? sau sa dau fuga la ginecolog? nu o sa ma simt rau daca pierd sange in fiecare zi, fie si cate putin? va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine.... multumesc! Ultima oara a fost editat de Inapinguina (2008-07-12 19:28:07) Offline #2 2008-07-12 20:49:04
Re: Primele pastile anticonceptionale ....1. Anticonceptionalele regleaza menstruatia. Ultima oara a fost editat de ET (2008-07-12 20:49:47) Offline #3 2008-07-12 20:54:00
Re: Primele pastile anticonceptionale ....multumesc.... daca stiam cum sta treaba cu spottingul pana sa ma apuc de pastile incepeam sa le iau din toamna, ca asa e foarte incomod, mai porti o fustita alba, mai mergi la strand, si stai mereu tot cu grija..... Stiti vreo solutie pentru atunci cand mergi la plaja? sa nu o patesti? sau daca ai sangerarea si intrii in bazinul de inot unde intra atata lume nu risti sa te imbolnavesti de cine stie ce? Azi am fost la plaja si cand am vazut ca a inceput sa pice am plecat. eram ca cenusereasa si se facuse 12 noaptea!!! in plus acum p eseara mi-a curs un mic cheag... sa fie ptr ca am cam stat in soare toata ziua??? sper sa nu va stresez cu intrebarile, insa ma bucur ca aflu lucruri noi, si am incredere in voi! Offline #4 2008-07-12 21:47:27
Re: Primele pastile anticonceptionale ....Desi nu prea sunt recomandate, ai putea folosi in perioada asta ob-uri. Offline #5 2008-08-01 23:48:58
Re: Primele pastile anticonceptionale ....Buna. am si eu o problemuta.Am 29 ani si vreau sa folosesc antibebe,tb neaparat sa merg la medic sa mi le recomande?nu am luat decat o data pe la 19 ani pt ca am avut un chist ovarian si nu puteam ramane insarcinata.Atunci am luat Triregol la indrumarea doctorului pe o perioada de 3 luni.Si de atunci nu am mai luat niciodata.Intre timp am nascut 2 copii si nu am inreruperi de sarcina. Eu si sotul meu ne am ferit. Astept raspuns....Va multumesc.. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-01 23:50:47
Re: Primele pastile anticonceptionale ....da, trebuie neaparat sa mergi la un medic de planning. totusi, au trecut 10 ani de atunci Offline #7 2008-08-02 09:38:42
Re: Primele pastile anticonceptionale ....si in plus, coco 79, au aparut antibebe cu concentratie mai mica de hormoni decat Triregolul, ceea ce e f bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|