|
Nu esti logat.
Un sfat va rog!#1 2008-07-31 12:47:33
Un sfat va rog!Azi dimineata am avut o surpriza.neplacuta.s-a rupt(nu terminase).din nou.s-a mai intamplat cam acum o luna si atunci am luat postinor.intreabarea mea e daca sa iau din nou postinor avand in vedere ca mai sunt 3 zile pana la urmatoarea menstruatie.in mod normal nu mi-as fi facut griji in cazul asta dar...luna trecuta am inceput sa iau anticonceptionale si datorita unui prurit foarte intens am oprit folia dupa 6 pastile.si evident mi-a venit din nou menstruatia.si acum nu stiu daca ovulatia a avut loc la timpul potrivit .s-ar putea ca faptul ca am oprit administrarea sa-mi fii dat totul peste cap.sau nu ar trebui sa-mi fac griji?de la urmatoarea menstruatie adica peste 3 zile ar trbui sa incep din nou anticonceptionalele(altele) care mi-au fost prescrise de medic.ce sa fac sa iau postinor sau nu?Va multumesc pt rabdarea de a citi si va rog sa-mi dati un sfat. Ultima oara a fost editat de missunshine (2008-07-31 12:54:22) “Du-ma, fericire, în sus si izbeste-mi / Tâmpla de stele, pâna când / Lumea mea prelunga si în nesfârsire / Se face coloana sau altceva / Mult mai înalt si mult mai curând.” Offline #2 2008-07-31 13:50:15
Re: Un sfat va rog!nu stiu dar eu kred k ar tebiu sa iei mai bine pentru a scapa de atatea griji si stres;esti mai in siguranta rebelde Offline #3 2008-07-31 13:59:00
Re: Un sfat va rog!postinorul il poti lua doar de 2 ori pe an! deci iti dai seama cat e de puternic,eu zic sa intrebi la planning,sau macar un ginecolog mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-07-31 14:18:28
Re: Un sfat va rog!Multumesc mult pt raspunsuri.Stiu ca e puternic si se poate lua doar de 2 ori pe an de aceea am intrebat pt ca la inceputul lunii viitoare urmeaza sa iau si anticonceptionale si nu vreau sa ma "bombardez" cu hormoni.Nu cred ca o sa ajung la medic in urmatoarele 72h pt ca lucrez pana tarziu,din pacate:( se poate sa primesc un raspuns si de la Doctoressa?ea fiind medic...Va multumesc mult pt raspunsuri,fetelor “Du-ma, fericire, în sus si izbeste-mi / Tâmpla de stele, pâna când / Lumea mea prelunga si în nesfârsire / Se face coloana sau altceva / Mult mai înalt si mult mai curând.” Offline #5 2008-07-31 14:24:35
Re: Un sfat va rog!cred ca e in concediu,dar macar un telefon nu poti da la planning? mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-02 18:43:42
Re: Un sfat va rog!Buna.Am reusit sa gasesc pe cineva la planning disponibil sa-mi dea explicatii la telefon(greu a fost:) ) si nu a fost nevoie sa iau postinor:) Mi s-a spus ca se ia "maxim,maxim de 2 ori pe an"(poate asta foloseste fetei care l-a luat de 10 ori pe luna ca am citit undeva pe forum )Merci mult pt sfaturi! Duminica placuta! “Du-ma, fericire, în sus si izbeste-mi / Tâmpla de stele, pâna când / Lumea mea prelunga si în nesfârsire / Se face coloana sau altceva / Mult mai înalt si mult mai curând.” Offline #7 2008-08-02 19:00:43
Re: Un sfat va rog!
Offline #8 2008-08-02 20:13:27
Re: Un sfat va rog!Yup, Mika asta a fost si reactia mea cand am citit (daca alea sunt emoticonuri de uimire:) ) Ultima oara a fost editat de missunshine (2008-08-02 20:14:25) “Du-ma, fericire, în sus si izbeste-mi / Tâmpla de stele, pâna când / Lumea mea prelunga si în nesfârsire / Se face coloana sau altceva / Mult mai înalt si mult mai curând.” Offline #9 2008-08-02 20:15:46
Re: Un sfat va rog!nu aveti dc sa fiti surprinse fetelor...nu e prima si nici ultima happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-08-02 20:19:33
Re: Un sfat va rog!
da asta sunt... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|