|
Nu esti logat.
Va rog , o lamurire!#1 2008-07-30 22:54:39
va rog , o lamurire!, va rog sa incercati s ama lamuriti,in urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat cu un partener nousi dupa o perioada mai lunga de timp de la vechiul partener,la 1 saptamana m-a contactat sa-mi spuna ca i-am transmis o boala sexuala numita gonoree si ca ia tratament,m-am sepriat pentru ca inainte am avut contact sexual protejat si nu stiam de unde puteam eu sa captez aceasta boala...am fost la ginecolog si mi-am facut analizele..adica acea analiza numita pe aici "lama" si mi-a facut un echograf si mi-a zis ca am rana pe col uterin...ovarele usor inflamate iar la analize testul pentru gonoree a iesit negativ insa mi-a aparut acolo si citez: "frecvente celule epiteliale,frecvente leucocite PMN-mentiofile,izolate si grupate .Flora microbiana abundenta reprezentata de coci si cocobacili-imagine sugestiva pentru Gardnerella vaginalis".mi s-a dat tratament dar pe lista de tratament mi-e trecut col lezional ,colpita mixta si anexita.Astea provin de la gardnerella vaginalis?si partenerul meu spune ca a avut secretii tulburi si ca-l ustura...si ca lui medicul i-a spus de gonoree....va rog sa ma ajutati...se poate transmite ceva de la mine la el?sau ce am eu mai exact?va multumesc!....va rog sa ma lamuriti!!!!:( Ultima oara a fost editat de catalina_21 (2008-07-31 11:38:28) Offline #2 2008-07-31 14:52:55
Re: va rog , o lamurire!nu ma lamureste nimeni? Offline #3 2008-07-31 14:56:39
Re: va rog , o lamurire!De indata ce va intra cineva care va sti sa-ti raspunda, o va face. Mai ai putintica rabdare #4 2008-07-31 14:57:48
Re: va rog , o lamurire!
merci , dar sunt putin stresata:( Offline #5 2008-07-31 15:46:58
Re: va rog , o lamurire!el si-a facut sau diagnosticul e din ochi? ca ori nu asta are ori are anterior relatiei cu tine mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-31 16:44:58
Re: va rog , o lamurire!
el zice ca si-a facut analizele , ca i-a luat proba de secretie de acolo, si culmea ne-am facut analizele la aceeasi clinica , mie mi-a iesit bnegativ ce a zis el...am scris mai sus care e rezultatul la analize... acuma probabil minte si el...sau nu stiu...dar eu vreau sa fiu sigura...d-na doctor unde am fost a fost amabila si mi-a raspuns la toate intrebarile...a spus ca de la mine nu avea ce contacta...:(nu stiu...sper sa ma lamuriti...nici nu am inceput tratamentul ,am zis ca astept sa vad rezultatul lui din nou la analize...sa stiu daca sa ma duc in alta parte:( Offline #7 2008-08-04 21:37:23
Re: va rog , o lamurire!Nu vreau sa fiu insistenta dar va rog daca se poate sa-mi dati un sfat ,sau o indrumare......deja nu stiu ce sa cred sau sa fac... Offline #8 2008-08-04 23:18:11
Re: va rog , o lamurire!scumpa mea nu ai gonoree...in schimb ai celelalte 3 probleme care ti le a spus medicul (si pe care trebuie sa le rezolvi)...asa ca e clar ca nu a luat o de la tine...iar tu ai avut noroc si nu ai luat o de la el...probabil stai bine cu sistemul imunitar happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-08-05 09:20:54
Re: va rog , o lamurire!multumesc mult de raspuns,mai am o intrebare si gata...dar el putea sa ia ceva de la mine din cele ce-am scris mai sus?vreau sa stau linistita si problema asta ma macina:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|