|
Nu esti logat.
Sunt nelamurita! I need help!!#1 2008-08-07 23:14:57
Sunt nelamurita! I need help!!Anul trecut am fost la ginecolog sa imi prescrie antibebe ... mi-a dat Logest, sunt f multumita de ele, dar ... am facut o pauza de vreo 7 luni ... in luna iulie cand mi-a venit ciclu am inceput sa le iau din nou, in perioada aceea am facut si o cura cu fier de 10 zile ... toate bune si frumoase pana azi cand am inceput sa sangerez din nou... posibil sa nu imi mai foloseasca pastilele ? Sau dureaza ceva timp pana se obisnuieste iar corpul cu ele ?! Ms mult! Va ! Offline #2 2008-08-07 23:17:00
Re: Sunt nelamurita! I need help!!e spotting...pana se obisnuieste organismul din nou cu ele Offline #3 2008-08-07 23:19:20
Re: Sunt nelamurita! I need help!!Tine mult?! Sincer ma disperaaaaa !!!!! Offline #4 2008-08-07 23:46:47
Re: Sunt nelamurita! I need help!!depinde de organism "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|