|
Nu esti logat.
Col lezional si vaginita acuta#1 2008-08-05 22:04:03
col lezional si vaginita acutaAcesta a fost diagnosticul prescris. Am urmat un tratament, insa vad ca nu a dat rezultate. Mirosul urat, de putrezit, tot persista. Cat de grave sunt leziunile pe col si vaginita? Ce sa fac? Am fost deja la cativa doctori. Ultimul spunea sa revin daca nu merge tratamentul ca sa faca o cauterizare. Ce sa mai fac? In ce consta? Offline #2 2008-08-05 23:10:28
Re: col lezional si vaginita acutao analiza de secretie ai facut/ vaginita vaginita da' ti-a zis cineva ce o determina? leziunea de pe col este intretinuta de infectie. mami de minuni Offline #3 2008-08-07 01:14:06
Re: col lezional si vaginita acutada, am facut, insa nu mi-a spus nimeni ce o determina. Am facut si antibiograma. Am luat tratament in functie de aceasta si vad ca problema nu s-a rezolvat. Offline #4 2008-08-07 14:05:29
Re: col lezional si vaginita acutane spui si noua ce scria pe buletin? sa vedem ce ai... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-08-07 16:44:20
Re: col lezional si vaginita acutaAceeasi problema am si eu. DUpa ce am fost la un doctor care mi-a zis numai tampenii si nu ma credea ca nu am facut niciun avort, si avea imrpesia ca o mint am reusit sa ajung la dna doctor niculescu. Aici mi-am facut control si mi-a iesit o rana pe col. Am facut si testul chlmydia care a fost negativ, la pap mi-a iesit II si singurele casute bifate erau PMN, Candida, Cocobacili si la sfarsit era scrisa urmatoarea interpretare : "frontiu limitat in interpretare citologica, inflamatie mixta: micotica ( nr. spori rare filamente) si microbiana nespecifica (bacili). D-na docor mi-a spus ca rezultatul se datoreaza candidei si cat timp o sa am candida nu o sa imi treaca rana, dar am facut tratamentul si niciun rezultat.. am incercat si tratamente cu ceaiuri naturale... dar nimic. Ultima oara a fost editat de Adriana86 (2008-08-07 16:57:36) Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-07 18:10:10
Re: col lezional si vaginita acutae vb de cocobacilii aia...incearca pt candida cu iaurt intravaginal 5 zile + biotics si repeta analiza desecretie...in plus poate nu ar strica un tratament de crestere a imunitatii... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-08-07 22:33:20
Re: col lezional si vaginita acutaMultumesc...o sa incerc si varianta asta... Offline #8 2008-08-08 00:08:43
Re: col lezional si vaginita acutacu placere si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|