|
Nu esti logat.
VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baie#1 2008-08-05 00:06:18
VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baieam facut-o cu prietenul meu fara prezervativ, si a ejaculat dupa vreo 2 secunde cand si-a scos penisul din vagin. se poate sa fi ejaculat in mine si sa fi facut o pauza de vreo 2 secunde si apoi sa ejaculeze iar?? sunt a3a zi dupa incetarea ciclului! ar trebui s iau cva pastila?? exista vreun pericol? va rog raspundeti-mi!! multumesc! Offline #2 2008-08-05 00:09:08
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baiesa ejaculeze de 2 ori? nu se poate...el nu-si da seamaa unde a ejaculat? Offline #3 2008-08-05 00:12:09
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baienu d 2ori, odata. dar cu pauza el zice k spera k nu si a scos imediat knd a venit dar nu stie sigur daca nu a lasat unpic are vreo importanta ca sunt a3a zi dupa ciclu? ms Offline #4 2008-08-05 00:13:15
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baieau trecut 72 de ore de la act? time is precious..... Offline #5 2008-08-05 00:17:34
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baienu! am facut-o ieri, adik luni p l 12 sau 13 lichidul preejaculator contine spermatozoizi? Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-05 00:20:48
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baieNu ma stiu f bine la chestiile astea dar eu zic mai bine du-te la farmacie si ia-ti pilula de a 2-a zi...postinol parca se cheama...asta dc vrei sa"suflii si in iaurt" cum se zice. Offline #7 2008-08-05 00:24:50
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baiePostinor.... mare grija cu ea Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #8 2008-08-05 00:28:10
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baiedaca ai facut o ieri, mai ai timp sa iei postinor. am luat o si eu, nu te afecteaza cu nimic...sau acum depinde si de ani si de organism, eu am 22 si mi a provocat somn mai toata ziua si atat, la alte persoane apare si sangerarea, dar o sa citesti pe prospect. in privinta lichidului aluia sunt in aceeasi sit ca tine,...adica nelamurita ptr ca de 6 zile mi a intarziat ciclu si mie nu mi se intampla de astea si desi nu a ejaculat acum nu mai pot de frica si ma stresez continuu. asa ca decat sa ajungi asa ca mine, maine la prima ora du te la farmacie si cumpara-ti.eu am luat din bucuresti, si era la o sg farmacie de aceea a fost cam scump 600 de mii lei. multa bafta. te pup si sa dai vesti bune. time is precious..... Offline #9 2008-08-05 00:36:31
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baiemai o rugaminte va rog! cum e cu perioada fertila.mi-a venit ciclul luni si m-a tinut cam pana sambata, sambata doar ffff putin, pot zice k pana vineri seara m-a tinut.si am facut-o luni. are vreo importanta?? pls raspuns! ms! Offline #10 2008-08-05 00:44:31
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baieeu nu stiu sigur, dar e in functie de ciclul tau , si anume de cat de regulat e, de obicei perioada fertila din cate stiu eu e intre 12-19 zile de la data cand ti a venit ciclul, dar nu sunt sigura. time is precious..... Offline #11 2008-08-05 00:55:06
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baie
are sigur..poti ovula..depnde de la femeie la femeie Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2008-08-05 18:15:00
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baieperioada fertila o calculezi in functie de cel mai scurt si cel mai lung ciclu menstrual, de aceea aceasta perioada variaza in functie de fiecare femeie in parte si nu se poate generaliza. desigur, asa cum ciclul menstrual normal al unei femei dureaza in medie 28 de zile, asa si aceasta perioada poate fi intre a 10-a si a 17-a zi a ciclului. Offline #13 2008-08-06 14:43:19
daca ai luat pilula luna trecuta, nu iti fa griji in privinta intarzierii, se intampla sa iti intarzie dupa. Offline #14 2008-08-06 15:13:22
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baiedeedee,tu stii ca spermatozoizii traiesc pana la 7 zile in vagin? de unde zici tu ca nu e bai la 3 zile dupa menstra? eu zic ca e bai mare chiar! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #15 2008-08-06 19:34:52
dear, dupa menstruatie ai 10 zile la dispozitie pana se elimina un alt ovul....... deci stai linistita......... daca se intampla cu 3 zile inainte de menstr.... atunci puteai sa-ti faci griji.......... Amira C. Offline #16 2008-08-06 19:38:27
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baieamiracurus, nu are 10 zile la dispozitie. asta se intampla daca ai ciclul regulat. nu poti sti cu exactitate ca va ovula peste 2, 5 sau 10 zile. Offline #17 2008-08-06 23:47:59
dar tu de unde sti cand ovuleaza ea? happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-08-07 21:21:31
Spermatozoizii traiesc intre 3-5 zile, nu 7. Am citit mult pe tema asta, am intrebat si medici si maximul care l-am auzit a fost de 5 zile, la spermatozoizii purtatori de cromozomi X (care vor face fetite). Ultima oara a fost editat de deedee27 (2008-08-07 21:21:58) Offline #19 2008-08-08 00:28:46
Re: VA ROG AM FACUT O PROSTIEEE MARE ezervativ si a ejcaulat in baiemaxim maxim s a demosntrat ca traiesc 8 zile...dar astea sunt cazuri mai exceptionale...in jur de 5 e de obicei...depinde de persoana... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|