Mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...-5
Pagini: 1 … 3 4 5 6 7 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
Re: mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
mananc: nimic beau: nimic ascult: muzica de la vecini regret: ca nu sunt la mare ma bucur: ca maine am un interviu pt un job simt: ca ma dor picioarele vreau: sa ma accepte la jobu' ala mi-e frica: sa nu ma cert cu iubi in seara asta mi-e dor: de copilarie
Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-08-04 23:23:51)
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- b_oana
- Hero member
- Inregistrat: 2007-12-08
mananc: nimic beau: nimic ascult: yhe ting tings-shut up and let me go regret: momentan nimic ma bucur: ca ma inteleg extraordinar cu el simt: ca il iubesc vreau: sa vina cu mine in spania mi-e frica: sa nu imi zica maine ca nu poate veni mi-e dor: de sarutul lui
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
mananc: nimic beau: nimic ascult:tot rise up regret: k m-am certat cu lumea ma bucur: ca mergem duminica la mare iar simt: ca il iubesc din ce in ce mai mult vreau: sa mearga toate ca pe roate mi-e frica: sa nu ni se intample ceva in drum spre mare mi-e dor: de TINE!
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
mananc: nimic beau: nimic ascult: publicitate regret: k nu m'am dus la timp la stomatolog ma bucur: k se apropie concediu simt: k mor de cald vreau: sa treaca timpu mai repede mi'e frica: sa nu gasesc rokie....pana in sept asta e frica mea mi'e dor: de plaja
Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-08-05 13:01:05)
- alinuutza_81_23_11
- Hero member
- De la: vest de carpati
- Inregistrat: 2008-01-14
mananc guma beau nimic ascult ventilatorul de la procesor care a inceput sa urle de caldura, eu iam zis la sefa ca trebuie 2 , dar se gandea in alta parte regret ca nu sunt inteleasa ma bucur ca sunt iubita simt ca mi ffffffffffff cald vreau sa se impace mama cu mine mi-e frica de bondari mi-e dor de puiu
- micaella4
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-07-06
mananc..nik beau apa plata ascult ruslana regret ca e asa cald ma bucur ca va am pe voi vreau sa plec la munte mi-e frica..sa ies din casa mi-e dor de omul meu
- greeneyes
- Full member
- De la: mine de acasa
- Inregistrat: 2008-05-24
mananc-branza cu rosii beau- apa cu lamaie ascult- zgomotele de afara regret- ca nu am plecat inca in vacanta ma bucur- ca isi ia bubu meu masina simt- ca ma inebunesc daca mai stau mult in casa vreau- sa treaca saptamanile astea 2 mai repede mi'e frica- sa pateasca ceva bubu pe drum mi'e dor- de o vacanta in 2
viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
mananc-acum nimic ca abia am mancat pepene beau-nimic ascult-tvul pe fundal regret-ca am fot ciufuta aseara ma bucur-ca merg maine la bacau simt-ca m-am ingrasat vreau-sa ma ridic si sa ma apuc de sport mi-e frica-ca o sa ma ingras si mai tare mi-e dor-de o distrcatie undeva departe
expect the worst , hope for the best!
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
mananc-nimik beau-nada ascult-hearts-these dreams regret-ce sa regret.... ma bucur-ca sunt ok a simt-colici vreau-sa se termine santierul mi-e frica -ca se va prelungi mult mi-e dor- de noi
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
mananc- am mancat prune sh alune de padure beau-nimic ascult- nimic regret- nu regret nimic... ma bucur- k diseara ma vad cu bebi simt- k ar fi cazul sa ma schimb de pijamale vreau- sa ma aranjez sh sa fac curat mi e frica- sa nu ma distantez de iubi cu gelozia mea mi e dor-de colegele mele
Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-07 13:45:47)
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- pends
- Hero member
- De la: B/Br
- Inregistrat: 2007-09-09
mananc-pepene galben beau-nimic ascult- Gnarls Barkley- open book regret-nimic ma bucur- ca am fost azi la plaja simt-ca adorm vreau-sa treaca mai repede timpu sa ma vad cu el mi-e frica - .momentan de nimic mi-e dor- de multi
Ultima oara a fost editat de pends (2008-08-07 13:56:47)
Bună ! Arăți ca o curvă !
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
mananc - nimic beau - pepsi ascult - leona lewis - better in time regret - nimic ma bucur - ca maine o sa am apa calda simt - racoare de la geamul deschis...ce bine e vreau - sa adorm mi-e frica - pff....de multe: paianjeni, gandaci, intuneric, moarte, boala, caini, etc mi-e dor - de mare, sa ma distrez...
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
mananc-nimik beau-nimik ascult-adele-hometown glory regret- nimik ma bucur-ca se arata putina bucurie la orizont simt]- iar o surda durere la spate ca la menstra vreau-sa inceteze aceste simptome mi-e frica-nu mi-e frica cu adevarat de nimik acum mi-e dor- de o iahnie de fasole cu ceapa
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
mananc: struguri beau: nimic ascult: nimic regret: prostia altora ma bucur: ca sunt sanatoasa simt: ca sunt foarte iubita vreau: un bebe candva mi-e frica: sa fiu nevoita vreodata sa ma despart de el mi-e dor: de mare
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
mananc:pizza si prune beau:nimic ascult:cascada miracle regret:deocamdata nimic ma bucur:ca am un iubi care ma iubeste mult simt:iar niste mancarimi vreau:sa scap de candidoza asta odata mi-e frica:sa nu am ceva mai grav mi-e dor:de iubi si de mare
- claudia78
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-05
manac- sticksuri cu sare beau- apa minerala ascult; desenele animate maia si miquel regret ; ca ziua are doar 24 d eore ma bucur ca am un copil sanatos simt ca ma deranjeaza ceva la stomac vreau sa fiu fericita mi-e frica ca nu-mi voi gasi un loc de munca peste 6 luni.... mi-e dor de MARE
- rh
- Hero member
- Inregistrat: 2007-01-11
manac- stafide beau- apa ascult-nine inch nails regret-ca nu sintem in concediu acum ma bucur ca iubesc si sint iubita simt cum misca bebele vreau sa fie totul bine mi-e frica de momentul nasterii mi-e dor de ocean, dar si de schi:P
Pagini: 1 … 3 4 5 6 7 … 31
- Index
- » Jocuri
- » mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau, ...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|