|
Nu esti logat.
Hirsutism idiopatic!#1 2008-08-01 00:25:37
Hirsutism idiopatic!Buna!Am fost diagnosticata cu hirsutism idiopatic acum 2 zile dupa ce anterior am facut un control ginecologic si o analiza a testosteronului care se pare ca sunt in regula.Medicul endocronolog mi-a prescris numai spironolactona pentru parul in exces.Este suficient si eficint acest medicament?Mai este careva cu acest diagnostic pe aici ?Desi parul de pe fata este blond ma deranjeaza f.tare.Pls help me!!! Offline #2 2008-08-01 08:22:15
Re: Hirsutism idiopatic!mi-e greu sa cred ca daca iei spironolactona vei scapa de hirsutism, pt ca spironolactona este diuretic Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-01 08:33:08) Offline #3 2008-08-01 08:40:24
Re: Hirsutism idiopatic!Din pacate, din cate stiu eu, hirsutismul nu are vindecare. Insa la endocrinolog nu ti-a dat si alte analize? Numai testosteron? Eu cred ca ar fi bine sa mai consulti unul si sa faci mai multe investigatii. Si un echo pelvin ar fi indicat sa vezi cum stai cu ovarele. Ciclul tau este regulat? Probleme cu greutatea ai? Cum spunea si mika, hirsutismul apare si in cazul sindromului ovarelor polichistice. Dar pentru acest diagnostic trebuiesc facute mai multe analize hormonale, nu numai testosteron. Si ma intreb daca laboratorul unde ai facut analiza este de incredere. Pentru ca hirsutismul este asociat cu o crestere a testosteronului (hormon barbatesc care exista si in corpul femeii). Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-08-01 09:08:22
Re: Hirsutism idiopatic!andreea, am gasit si eu acum pe net ca hirsutismul idiopatic nu e asociat cu cresterea de hormoni androgeni Offline #5 2008-08-01 10:27:42
Re: Hirsutism idiopatic!si eu am par pe mine destul de mult si e negru...as vrea si eu sami fac ceva analize ca sa vad care e cauza si daca se poate trata..la mine atat mama cat si bunica mea au avut par pe ele...eu acum iau microgynon...ca sami fac analizele astea(am inteles k se cheama dozaj hormonal-corectatima de gresesc) ce trebuie sa fac?adik nush da banuiesc ca trebuie sa intrerup antibb ceva timp ca influenteaza hormonii Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-01 10:32:38
Re: Hirsutism idiopatic!mergi la un endocrinolog si iti va spune ce analize trebuie sa faci si cum. si eu cred ca trebuie sa intrerupi cumva ac, dar nu stiu ce si cum exact Offline #7 2008-08-01 10:40:10
Re: Hirsutism idiopatic!am inteles..si exista cumva si analize care sati spuna ce fel de anticonceptionale ti sepotrivesc cel mai bine?ca microgynon mi lea dat in urma unei ecografii doar Offline #9 2008-08-01 11:31:42
Re: Hirsutism idiopatic!Buna!Am fost si la control ginecologic unde am facut o echo pelvis cu sonda transvaginala si nu este cazul de ovare polichistice.N-am avut niciodata ciclu neregulat ,am greutatea normala si tocmai de aceea mi-a pus acest diagnostic.Am fost la 2 medici endocrinologi si ambii mi-au dat sa fac doar testosteronul.De laborator nu stiu ce sa zic...ei trimit analizele la bucuresti(eu fiind din provincie).Inainte sa fac dozajul la acel laborator am mai intrebat la altul si acela la fel le trimite la bucuresti.Nici nu stiu ce sa mai fac....Va multumesc pentru raspunsuri! Offline #10 2008-08-08 11:21:09
Re: Hirsutism idiopatic!salut!as mai avea cateva intrebari: Offline #11 2008-08-08 13:18:26
Re: Hirsutism idiopatic!Salut! Offline #12 2008-08-08 13:38:35
Re: Hirsutism idiopatic!ms mult tu iei si anticonceptionale in timp ce faci tratamentul asta?eu mas descurca cu prezervativu asta nar fi o pb dar ma ingrozesc durerile alea pe care le aveam la ciclu in fiecare luna cate 3 zile vomam si aveam diaree si ma durea in partea stanga..si asta a inceput inca din clasa a 7 (mie mia venit prima data in a 5)microgynon ma facut si pe mine sa ma simt si eu om normal ma simteam un fel de extraterestru pe langa colegele mele in generala Offline #13 2008-08-08 15:21:25
Re: Hirsutism idiopatic!nu mai iau de aproape un an anticonceptionale insa as fi vrut sa reincep utilizarea lor ,dar medicul endocrinolog la care am fost mi-a zis ca daca vreau sa iau anticonceptionale trebuie sa intrerup spironolactona,nu mai stiu cauza. Offline #14 2008-08-08 17:23:20
Re: Hirsutism idiopatic!am inteles...ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|