homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bacili gram(+), coci gran(+) in diplo

#1 2008-08-07 15:18:52

dingmirela
Membru
Inregistrat: 2008-08-07

bacili gram(+), coci gran(+) in diplo

buna,   am 19 ani si sper ca ma poate ajuta cine caci sunt cam speriata..am fost la ginecolog si in urma analizei de secretie mi-a iesit urmatorul rezultat:"bacili gran(+) ,coci gran(+) in diplo...filamente miceliene-relativ frecvente...N,T-absent"...doamna doctor a ramas cam suprinsa caci eu sunt virgo intacta si m-a intrebat daca nu am folosit alte ligheane (decat cele proprii)pt igiena corporala sau daca am fost la mare...chiar atat de repede se iau aceste bacterii? numai daca dormi in alta patul altei persoane ce au aceste bacterii ma pot contamina? va rog mult sa=mi spuneti care sunt cauzele acestor bacterii? multumesc anticipat, o zi buna

#2 2008-08-07 18:13:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: bacili gram(+), coci gran(+) in diplo

ai o candida f accentuata...dar candida fac si virginele...e o ciuperca ce traieste in mod natural in flora vaginala si in anumite conditii se inmulteste...asa ca nu ai dc sa ti faci griji...doar ca iti va fi mai greu s o tratezi fiind virgina...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-08-08 19:03:21

dingmirela
Membru
Inregistrat: 2008-08-07

multumesc pt raspuns..dar totusi ash vrea sa stiu cat de repede se poate lua aceasta infectie pe care eu o am...caci doamna doctor a fost foarte surprinsa...si ingrijorata nu atat de ciuperca existenta(acele hife miceliene) ..cat de acele bacterii (bacilii si cocii in diplo)..

#4 2008-08-08 19:05:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ai cocii aia ce i drept...dar ai si bacili gram pozitivi...adica bacilii doderline care sunt buni si e bine ca sunt acolo...asa ca tot ce ti ramane e candida...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.