|
Nu esti logat.
Sa imi fac griji?!#1 2008-08-10 11:39:22
sa imi fac griji?!O perioada de 3 luni am facut pauza si nu am mai luat anticonceptionale pt ca asa mi-a zis doctora de la planning k e bine sa faci o pauza dupa ce iei un timp indelungat antibebe( am aflat apoi de aici k nu e chiar indicata acea pauza).acum e prima luna in care iau iar. am terminat folia si sunt in a4a zi din cel 7 si nu am inca niciun semn k mi-ar venii menstruatia. sa ma ingrijorez?in plus eu samb viitoare vreau sa plec la mare si mi-am facut calculele k pana atunci ar trebui sa-misi treaca dar..... pot sa fac ceva sa-mi vina odata k sa nu mai stau cu grija?!stiu k suna aiurea dar mi-e km teama Offline #2 2008-08-10 11:44:22
Re: sa imi fac griji?!menstra poate veni in oricare zi din cele7 Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-08-10 12:07:49
Re: sa imi fac griji?!:/da teoretic e imposibil sa raman insarcinata nu? clar tre sa vina in astea 7 zile, nu? Offline #4 2008-08-10 12:25:48
Re: sa imi fac griji?!
Daca le-ai luat corect,din prima zi a menstruatiei si nu ai uitat vreo pastiluta si nu ai luat alte medicamente care reduc efectul anticonceptionalelor (sau ceai de sunatoare sau suc de grefe) sansele sa ramai insarcinata sunt aproape nule.Menstra poate veni in oricare dintre cele 7 zile de pauza,asa ca inca nu-ti face griji.Daca tot nu apre,mergi la medicul care ti-a prescris anticinceptionalele si spune-i problema ta. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|