homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nolicin

#1 2008-08-10 20:16:11

bybylutza
Membru
Inregistrat: 2008-08-10

Nolicin

Buna, fetelor sunt pentru prima data pe acest forum si am si eu nevoie de ajutorul vostru. in urma cu cateva zile, m-am confruntat cu o raceala la ovare simptome fiind dureri pe sub burta si usturimi mari la urinare. m-am tratat cu tablete de nolicin, astazi am luat ultima tableta, desi de ieri ma simt bine, am scapat de insuportabilele dureri. eu cu sotul meu ne dorim tare mult un bebelus bebic si calculandu-mi perioada fertila, am descoperit ca de maine ne putem pune pe treaba smile. ce credeti trebuie sa mai aman momentul datorita medicamentelor sau datorita racelii de care abia am scapat??? poate afecta cumva sarcina? nu as vrea sa raman insarcinata si sa ma framant tot timpul ca ar putea fi ceva cu copilasul meu. astept cu sufletul la gura sa imi raspundeti.
o seara frumoasa!!

#2 2008-08-10 23:36:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Nolicin

va puteti pune pe treaba daca ai terminat cu raceala si tratamentul...oricum daca e sa se arate dureaza aprox 2 saptamani pana la nidatie (pana atunci se elimina orice ai luat) si de acolo incolo trebuie sa ai grija cu medicamentele...bafta big_smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.