homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu exact ce inseamna....Help ....

#1 2008-08-08 19:26:29

daria
New member
Inregistrat: 2006-06-30

nu stiu exact ce inseamna....Help ....

in urma cu cateva saptamani am avut contact sexual protejat cu un baiat foarte dotat...iar dupa o zii de la contact am inceput sa am mancarimi foarte puternice si o secretie vascoasa si galbuie...am mers la medic si mi am facut examenul de secretie si rezultatele sunt : celule epiteliale: superficial frecvente; material inflamator: rare leucocite; hematii absente; flora microbiana :frecventi bacili si cocobacili gram negativi(aspect de Gardnerella vaginalis),rari bacili gram negativi.....ce reprezinta toate acestea...si daca se poate transmite ceva partenerului .....astept rasp smile...multumec anticipat

#2 2008-08-08 20:25:05

nadylina
New member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....

sa inteleg ca ti-a pus diagnosticul ca ai avea Gardnerella vaginalis....
Imi sunt cunoscute asa simptome, mancarimi foarte puternice..secretie vascoasa, si as putea spune ca ar putea fi Gardnerella vaginalis.
Infectia se manifesta ma des la femei prin: modificarea secretiei vaginale, durere, prurit si inflamatia vaginului. Barbatii sunt, de cele mai multe ori, asimptomatici. Ei, de cele mai multe ori, doar poarta si transmit agentul infectant si nu au nici un simptom.
Gardnerella poate si nu poate sa fie transmisa pe cale sexuala, depinde de la caz la caz.
In cazul infectiei cu Gardnerella simptomele apar la 2 ?21 de zile de la contactul sexual neprotejat.

#3 2008-08-08 20:27:33

nadylina
New member

ce iti ramane tie de facut, este sa urmezi neaparat un tratament deoarece lasat la voia soartei aceasta infectie vaginala poate duce la complicatii cum ar fi: anexita, uretrita sau cervicita
Sanatate!

#4 2008-08-08 20:34:10

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Si eu am avut ceva de genu si am fost sa-mi fac analizele si tot Gardnerella vaginalis mi-a iesit la analize am facut tratament si n-am scapat ...scapi greu ...majoritatea femeilor trec prin asa ceva stai linistita se trateaza. Si eu din cate stiu se poate transmite partenerului...A si am si eu o intrebare ptr cine stie mai bine...de la ce puteam face eu gardnerella vaginalis daca timp de 4 ani m-am culcat cu o singura persoana si persoana aceea doar cu mine?? De la ce se face boala asta??

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#5 2008-08-08 20:37:45

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Publicitate

loading...

#6 2008-08-08 20:41:51

nadylina
New member

Da intr-adevar poate sa nu fie si pe cale sexuala trasmisa , dar si din alte cauze.
In modificarea florei vaginale normale intervin si anumiti factori locali cum sunt lenjeria de nylon si o deficienta in igiena generala, care ar putea afecta flora bacteriana normala
Asa ca, regiunea genitala trebuie sa fie curata si uscata, nerecomandandu-se folosirea deodorantelor locale.

#7 2008-08-09 22:56:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nadylina ai warn pt ca nu ai editat...citeste regulile...

daria...ai gardnerella si e vb de o dereglarea  florei vaginale...nu e o bts dar va fi nevoie sa faca si partenerul tratament pt ca el poate deveni un fel de purtator si iti poate da infectia inapoi dupa ce scapi de ea...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-08-10 20:08:49

daria
New member
Inregistrat: 2006-06-30

ms mult d tot pt toate sfaturile...sapt aceasta o sa merg din nou la medic sa vad ce tratement imi da si ce trebuie sa fac..dar si unde trebuie sa mearga partenerul meu si ce analize trebuie sa faca si el smile

#9 2008-08-10 23:55:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere...partenerul tau nu e obligat sa mg niciunde...vb cu medicul si acesta iti va spune ce trebuie sa ia si el...multa bafta smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.