|
Nu esti logat.
Tiroidita cronica autoimuna si hipotiroidie#1 2007-03-27 17:15:02
tiroidita cronica autoimuna si hipotiroidieAcest diagnostic il am eu.....dar am urmarit la tv o emisiune si o doctorita dermatolog spunea ca daca ai tiroidita autoimuna poti dezvolta si alte boli autoimune pt ca ar avea o legatura....este asa ? exista riscul sa pot face si alte boli autoimune daca iau tratament (euthyrox de 75 de mg) ? #2 2007-03-27 19:07:26
Re: tiroidita cronica autoimuna si hipotiroidiepe scurt tiroidita Hashimoto. poti dezvolta si alte boli autoimune, intr-adevar. avand in vedere ca iei tratament se presupune ca anticorpii-antitiroidieni care stau la baza bolii tale nu vor declansa si alte boli. mami de minuni Offline #3 2008-08-11 18:49:55
Re: tiroidita cronica autoimuna si hipotiroidieBuna ziua! Offline #4 2008-08-11 18:55:21
Re: tiroidita cronica autoimuna si hipotiroidieSpottingul e un efect secundar foarte intalnit si nu inseamna absolut nimic... probabil ca medicul de familie e mai in varsta si are idei de genul asta Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-08-11 18:55:30) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|