|
Nu esti logat.
Durere la contact :(!#1 2008-08-10 19:24:25
durere la contact :(!buna ! de ceva vreme,la contact,ma cam doare abdomenul inferior...am facut si ecografie,nu a iesit nimic,la papaniolau la fel...am fost si la ginecolog,am dat peste o doamna care zicea ca trece,sa nu-mi fac probleme,dar nu am cum...cam in fiecare pozitie simt durere si simt ca ma apasa,parca simt k e si ceva umflat si se duce si inspre vagin...mentionez ca el ma ia usor,nu e brutal:(( si ma sperii...caci as vrea sa-mi placa cand fac dragoste cu iubitul si nici nu stiu ce ar putea fi.va rog,un raspuns,ceva... Offline #2 2008-08-10 19:31:49
Re: durere la contact :(!brunette nu stiu ce sa zic daca zici ca analizele sunt bune..si nu ti-a gasit nimic poate ca nu esti tu destul de lubrefiata, si mie mi se mai intampla sa ma doara , dar asta tine pana ma obisnuiesc.. sau poate stai prea crispata si atunci incorzi muschii si e normal sa te doara.. nu stiu ce sa zic... poate te lamuresc si alte fete... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-08-10 19:36:10
Re: durere la contact :(!of...pe mine ma doare abdomenul inferior,nu stiu daca are legatura cu lubrifierea...sunt lubrifiata cat trebuie,chestia cu relaxarea sa stii k asa e,daca nu sunt relaxata,nu prea merge mai astept pareri,cine s-a mai confrutat sau ar stii,va rog.ms mult alinuutza Offline #4 2008-08-10 19:44:53
Re: durere la contact :(!cu drag Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-10 23:57:50
Re: durere la contact :(!
lubrifierea si excitatia sunt 2 lucruri diferite...poti fi lubrifiata dar nu si excitata...si invers...cum vad eu lucrurile nu esti suficinet de excitata...sau iubitul tau e prea dotat ori mariti preludiul ori alegeri niste pozitii care sa nu favorizeze o penetrare prea adanca... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-08-11 11:07:07
Re: durere la contact :(!asa e,e cam dotat..eu ma gandeam la probleme de ordin medical,ma speriasem.o s incercam pozitii favorabile.multumesc Offline #8 2008-08-11 16:58:51
Re: durere la contact :(!cu placere si bafta...daca mai ai intrebari sau nevoie de idei pt pozitii te asteptam:) happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-08-11 22:19:38
Re: durere la contact :(!am incercat asta seara preludiu mai amplu si a mers si pozitia aia e ms fetelor si crys_ty_na Offline #10 2008-08-11 22:25:59
Re: durere la contact :(!n ai pt ce...spor in continuare happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|