|
Nu esti logat.
Stres sau nu?#1 2008-08-13 01:18:26
stres sau nu?as dori sa stiu daca 8 pastilute de sumetrolim (cunoscut de mine ca si biseptolul vechi) anuleaza efectul anticonceptionalelor... ma poate ajuta si pe mn cineva? multumesc mult! Offline #2 2008-08-13 12:17:52
Re: stres sau nu?este antibiotic...deci protectie suplimentara pe durata administrarii celor 8 pastilutze de sumetrolim + inca 7 pastile de anticonceptionale dupa administrarea sumetrolimului. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-08-13 12:25:31
Re: stres sau nu?YoHanna, a spus doctoressa la un moment dat ca biseptolul nu scade efectul AC... deci dracoaica don't worry Offline #4 2008-08-13 12:55:43
Re: stres sau nu?klarisa : o intrebare... sumetrolim scade efectul anticonceptionalelor? pe prospect scrie ca contine sulfametoxazol si trimetoprim. am intrebat-o pe farmacista si mi-a zis ca este antibiotic pt ca contine sulfametoxazol. asa e? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2008-08-13 13:20:37
Re: stres sau nu?nu scade... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-13 14:14:36
Re: stres sau nu?multumesc mult pentru raspunsuri... si inca ceva : sumetrolimu e acelasi cuu biseptol sau tagremin? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|