homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lichid in sacul Douglas

#1 2008-08-13 17:25:59

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Lichid in sacul Douglas

Buna !
Azi am facut o ecografie abdominala si mi-a gasit o lama de lichid de 15 mm in sacul Douglas .
De asemenea endometru 12 mm .
Eu ma aflu in ziua 18 de ciclu menstrual.
Mi s-a spus ca e un fel de infectie si ca ar fi anexita.
Pe mine de cateva luni ma doare in partea de mijloc jos a abdomenului, in zona vezicii...iar cand vezica este plina ma rupe de durere.
Precizez ca si dureri lombare am de ceva vreme si ma ustura jos.
Ce sa fac?
Chiar asa sa fie anexita cu toate ca mi-am facut si eco transvaginala si nu a iesit nimik.
Ce inseamna lichid in sacul Douglas si endometru de 12 mm?
Multumesc

#2 2008-08-14 08:46:04

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Lichid in sacul Douglas

se paote sa fie anexita
lichidul in sacul Douglas poate fii dat de o  infectie daca lichidul ala e puroi, da' atunci nu prea stai sa scrii pe forum ca inseamna ca deja ai peritonita. In rest, semnifica in cadrul unei urgente o sarcina extrauterina rupta - atunci fiind vorba de sange, sau un chist ovarian rupt - atunci fiind vorba de continutul chistului, sau, cum e cel mai probabil in cazul tau, o ovulatie recenta - atunci fiind vorba de lichid folicular.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.