|
Nu esti logat.
Analizele mele#1 2007-08-13 15:00:40
analizele meleDraga Dottoressa, revin cu analizele mele complete...te rog mult sa ma ajuti! Pe buletin scrie asa: frienship is one mind in two bodies Offline #2 2007-08-13 15:03:01
Re: analizele meleesti imunizata la rubeola si la cytomegalovirus si nu ai avut si nici nu ai toxoplasmoza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-14 10:46:26
Re: analizele meleasta inseamna ca nu sunt probleme daca voi ramane insarcinata....adica pentru bb?? frienship is one mind in two bodies Offline #4 2007-08-14 11:39:36
Re: analizele meleexact, nu sunt nici un fel de probleme...atentie insa la pisicile de apartament, de la ele se poate lua toxoplasmoza(la care tu nu esti imunizata ca nu ai avut) si asta e nasol sa o faci in timpul sarcinii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-14 15:19:50
Re: analizele melemerci mult de tot!! iti doresc tot binele din lume! frienship is one mind in two bodies Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-20 23:47:11
Re: analizele meleDraga Doctoressa, In urma testului PAPANICOLAU,dr. mi-a pus diacnosticul "displazie col uterin" si mi-a dat tratament cu "cervugid",pentru 2 luni.Mi-a spus ca evolutia poate sa fie spre vindecare prin absorbtie sau spre rau! Dar mi-e teama sa stau 2 luni sa vad ce se va intampla! La examen,inainte de rezultatele testului,mi-a zis ca colul arata foarte bine,mi-a dat in schimb 10 ovule Tergynan pentru o scurgere,pe care inca nu le-am terminat! Rezultatele arata acum si cauza-"abundent Gardnerella vaginalis".Am citit despre astea pe forum! Nu stiu ce sa fac sa continui cu Tergynan,pana le termin si apoi sa incep cu Cervugid sau sa abandonez primele! Tratamentul cu iaurt are efect pt Gardnerella si cum se aplica? Offline #7 2007-08-21 17:37:29
Re: analizele melenu ar fi mai bine sa ne spui ce scrie pe buletinul de analiza? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-08-16 13:22:19
Re: analizele meleBuna ziua.vreau sa am un bb si rezultatele analizelor ma ingrijoraza: Offline #9 2008-08-16 13:40:49
Re: analizele meleAm 24 de ani sotul meu are 35, .Eu nu am nici o nastere nici o intrerupere de sarcina, am fost pe anticonceptionale de 3 ani(Mycroginon)am intrerupt acum aproximtiv 6 luni anticonceptionalele.Cred ca am insa o problema eu sau sotul pt ca nu am ramas insarcinata pina acum.Sotul meu datorita unei lovituri din copilarie in zona genitala (torsiune de testicul/ operata) are doar un testicul complet functional celalalt este redus la 25% din marime)Ce analize/ tratament credeti ca ar trebui sa mai facem amindoi( sotul poate o Spermograma? si unde se poate face? ) Multumesc f mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|