|
Nu esti logat.
Sa-mi fac probleme?-2#20 2008-08-08 16:11:28
Re: sa-mi fac probleme?ranitidina este buna. am luat si eu pentru o problema asemanatoare la prescriptia medicului. nu o sa mai ai dureri si senzatia de arsura si o sa-ti reglezi tranzitul intestinal. doar sa nu exagerezi... Offline #21 2008-08-08 17:28:24
Re: sa-mi fac probleme?merci fetele de ajutor. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #22 2008-08-10 11:54:28
Re: sa-mi fac probleme?sunt tot mai stresata legat de pb mea cu eliminarea pastilei din cauza ceaiului. am tot citit pe internet si nu-mi vine sa cred totusi, ca semnele unei sarcini apar chiar la 1 sapt de la conceptie. totul e doar psihic asa cum am mai zis sau chiar ar putea fi o pb? noaptea nu pot sa mai dorm numai la gandul asta horor ca s-ar putea sa fie pb. o doamne, si pana la menstruatie mai am de asteptat, zile de chin. azi parca nu am mai avut arsuri la stomac, am baut ceai de musetel, dar parca am stari de ameteala dimineata, sa fie si de la AC? sau tot de la ceaiul antiadipos care l-am luat. Ultima oara a fost editat de ramonique (2008-08-10 12:05:51) Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #23 2008-08-10 13:29:12
Re: sa-mi fac probleme?
dar ptr ce iei ceaiu ala? Offline #24 2008-08-10 14:11:15
Re: sa-mi fac probleme?ceaiul de musetel nu are nimic, doar cel de sunatoare Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-11 09:28:25
Re: sa-mi fac probleme?nimeni nu e alaturi de mine? nu ma incurajeaza nimeni sa stau linistita sau sa-mi zica ce e? Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #26 2008-08-11 09:34:43
Re: sa-mi fac probleme?nu e sarcina Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-11 09:37:35) Offline #27 2008-08-11 09:41:55
Re: sa-mi fac probleme?conceptie insemnand momentul actului cu risc sau? ca am citit atatea articole ca deja sunt paranoica rau de tot Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #28 2008-08-11 10:36:29
Re: sa-mi fac probleme?da ..conceptie adica fecundarea ovulului..formarea sarcinii. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #29 2008-08-16 11:28:30
Re: sa-mi fac probleme?revin cu o noua pb. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #30 2008-08-16 14:09:55
Re: sa-mi fac probleme?nu stie nimeni ce poate fi? Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #31 2008-08-16 15:34:44
Re: sa-mi fac probleme?de cat timp iei pilule? ori e spotting...ori e din cauza k s-a diminuat efectul... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #32 2008-08-16 15:56:00
Re: sa-mi fac probleme?iau pastile de 2 ani, si daca s-a diminuat efectul ar putea fi pb? deja m-am panicat iara! Ultima oara a fost editat de ramonique (2008-08-16 15:57:03) Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #33 2008-08-16 16:56:43
Re: sa-mi fac probleme?nu-si diminueaza efectul Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|