homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E normala sangerarea in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalelor ?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » e normala sangerarea in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalelor ?

#1 2008-08-17 12:33:25

criss22
New member
Inregistrat: 2008-08-17

e normala sangerarea in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalelor ?

E prima luna cand iau anticonceptionale Novynette..am terminat un blister si acum de cand a inceput pauza de 7 zile..a aparut sangerarea asemanatoare menstruatiei,e ceva normal?
Alte persoane mi-au zis ca nu e normal dar scrie si in prospect despre aceasta sangerare..nu stiu ce sa mai cred sad

#2 2008-08-17 12:38:23

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: e normala sangerarea in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalelor ?

smile e foarte normal ... daca nu apare sangerarea atunci ori le-ai luat gresit si ai ramas insarcinata...ori nu ti se potrivesc anticonceptionalele si trebuie schimbate smile

deci...stai linistita...asa trebuie sa se int smile in fiecare pauza de 7 zile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-08-17 12:38:35

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

e normal, sa apara menstruatia in cele 7 zile de pauza ... anormal e sa nu apara

#4 2008-08-17 12:39:22

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

pai e chiar menstruatia, care apare in una din cele 7 zile de pauza, la tine a aparut din prima zi.
oricum primele 3 luni sunt de acomodare cu AC, posibil sa ai sangerari si in timpul foliei, menstruatia se poate schimba l a doua folie si nu mai vine in aceeasi zi ca la prima, dar posibil sa fie la fel.
deci stai linistita ca e totul ok! wink

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#5 2008-08-17 12:40:25

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

in caz ca vrei ca acea sangerare sa nu apara...de ex...dak se nimereste sa mergi la mare fix in pauza aceea de 7 zile...unesti 2 folii si nu mai apare...decat in urmatoarea pauza de 7 zile pe care o faci.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-08-17 13:19:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

criss22 a scris:

E prima luna cand iau anticonceptionale Novynette..am terminat un blister si acum de cand a inceput pauza de 7 zile..a aparut sangerarea asemanatoare menstruatiei,e ceva normal?
Alte persoane mi-au zis ca nu e normal dar scrie si in prospect despre aceasta sangerare..nu stiu ce sa mai cred sad

medicul care ti le-a prescris nu ti-a explicat cum se procedeaza, cand vine menstruatia etc?

#7 2008-08-17 13:43:30

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

cum sa nu fie normal sa apara menstra in pauza? yikes yikes yikes
na, ca am mai auzit una!

#8 2008-08-17 15:02:15

Moldoveanu Madalina
New member
Inregistrat: 2008-06-19

:(am si eu o intrebare!!doctorul mi-a recomandta sa iau utragestan deoarece nu mi se mai oprea menstrustia!mi-a spus sa iau timp de 10 zile cate 2 pastile!dupa terminarea lor imi va veni ciclul imediatl???sau dupa o perioada mai lunga???ce parere aveti de ce mi s-a recomandat??

Ultima oara a fost editat de Moldoveanu Madalina (2008-08-17 15:02:23)

#9 2008-08-17 15:03:18

Moldoveanu Madalina
New member
Inregistrat: 2008-06-19

:(am si eu o intrebare!!doctorul mi-a recomandta sa iau utragestan deoarece nu mi se mai oprea menstrustia!mi-a spus sa iau timp de 10 zile cate 2 pastile!dupa terminarea lor imi va veni ciclul imediatl???sau dupa o perioada mai lunga???ce parere aveti de ce mi s-a recomandat??

Ultima oara a fost editat de Moldoveanu Madalina (2008-08-17 15:03:24)

#10 2008-08-17 15:24:32

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sterge ultimul mesaj

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » e normala sangerarea in cele 7 zile de pauza a anticonceptionalelor ?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.