|
Nu esti logat.
E de naspa?#1 2008-08-17 15:34:07
E de naspa?Salut fetelor , prietenei mele tocmai ia trecut menstruatia, ia venit la timp , ia anticonceptionalele la timp , toate bune si frumoase.Azi imi zice ca secretia ei e de culoare maro . Vreau sa stiu e de naspa , sau inca mai face parte din menstruaie ??? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2 2008-08-17 15:35:01
Re: E de naspa?pai face parte ca se transforma culoarea si textura ei sub influenta anticonceptionalelor. atata timp cat i-a venit in pauza si o picatura e menstra. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-08-17 15:36:33
Re: E de naspa?asa e la toate se face mai maro si un pic cu textura mai groasa,asa ca e cat se poate de normal Offline #4 2008-08-17 15:41:07
Re: E de naspa?ok , multumesc frumos Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|