homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex facut in timpul menstruatiei...

#1 2008-08-17 22:17:38

alex16ss
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-28
Site

Sex facut in timpul menstruatiei...

Dupa 15 minute de cautari prin subiectele deja existente am decis sa deschid un topic cu intrebarea mea exacta pentru a primi un raspuns exact.

Sunt intr-o relatie stabila, prietena mea foloseste anticonceptionale si ma intereseaza daca putem faca dragoste in timpul menstruatiei fara consecinte negative pentru sanatatea ei ? Mentionez ca amandoi suntem cu analizele la zi, nu avem probleme medicale de nici un fel, si nu avem alti parteneri.

Multumesc anticipat !

Ultima oara a fost editat de alex16ss (2008-08-17 22:21:51)

hjartaI dropped a tear in the ocean... hjarta
           The day someone finds it
                is      the        day
  hjarta    i'll stop loving you... hjarta

#2 2008-08-17 22:19:51

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

Re: Sex facut in timpul menstruatiei...

da, puteti. risc de sarcina nu exista, boli daca nu aveti nu se pune problema...singura consecinta negativa poate fi ... ca puteti sa murdariti patul lol da se rezolva cu un prosop pus sub voi wink

Ultima oara a fost editat de Tinutza (2008-08-17 22:21:21)

#3 2008-08-17 23:03:07

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ba da...sunt si posibile consecinte...in timpu menstruatiei vaginul este mai predispus la infectii...asa k sfatul meu...mai bine v-ati abtine pe perioada menstrei...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#4 2008-08-17 23:12:51

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si yo stiam la fel k yohanna... mai bne nu...
noi nu facem nu ne place..in zilele alea in plus is mai --foarte-- nesuferita nu suport atingeri intime etc... depinde aq de persoana...da mai bne nu.. big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2008-08-18 00:01:14

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

poti da un search pe forum...k s-a mai discutat despre asta...dar e asa cum zicem noi...eu si delyutza... e recomandat sa nu ai contacte pe durata menstrei...acuma fiecare cum vrea...decizia va apartine smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.