|
Nu esti logat.
Buna#1 2008-08-17 22:27:28
bunaMa Numesc Daniela,sunt Noua Pe Forum...sunt Intr-o Perioada Critica Si Vreau Sa Ma Documentez.mama Mea A Fost Diagnosticata In Urma Testului Papanicolau Cu Leziune Intraepiteliala De Grad Scazut,displazie Usoara,va Rog Din Suflet Sa-mi Spuneti Cat De Grav Este Si Daca In Urma Hirecstomiei(ceva De Genu)totala O Sa Fie Ok.astept Raspuns.va Multumesc! Offline #2 2008-08-18 07:04:39
Re: bunaare o rana pe col diagnosticul nu este foarte ingrijorator cu interventie totul o sa se rezolve VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-18 08:58:06
Re: bunamultumesc pentru incurajare evilpink.. Offline #4 2008-08-18 09:00:33
Re: bunanu ai pt.ce dani si sanatate pt.mama ta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|