|
Nu esti logat.
Un sfat...#1 2008-08-15 14:11:41
un sfat...in urma cu ceva timp am postat aici povestea mea, despre un chist de 7 cm de la care(credeam eu) aveam niste durei ingrozitoare in zona abdomenului inferior,greata,frisoane,stare de voma. am luat yasmin si chistul scazuse cam la 5-6 cm,multi doctori ma trimiteau la operatie, apoi am fost la doctoressa care mi-a prescris micogynon. (doctoressa iti multumesc enorm,de la ele n-am avut nici dureri de sani,nici de cap si nici spotting....cum s-a intamplat cu yasmin). in schimb crizele au continuat si cand am ajuns la urgente,m-au trimis la gineco. in urma controlului mi s-a spus ca nu mai am acel chist. eu sunt inca sceptica pt ca la primul control o alta doctorita mi-a spus ca am un chist de max 2 cm si la eco vaginala mi-a spus ca s-a inselat si ca e de 6-7.recunos insa ca acela era primul control si a fost mai putin amanuntit. Offline #2 2008-08-15 14:32:32
Re: un sfat...eu as merge la un cabinet particular la un dr bun, chiar daca ma costa mai mult Offline #3 2008-08-15 21:03:53
Re: un sfat...mersic de raspunsuri. Offline #4 2008-08-18 11:33:41
Re: un sfat...:(am si eu o intrebare!!doctorul mi-a recomandta sa iau utragestan deoarece nu mi se mai oprea menstrustia!mi-a spus sa iau timp de 10 zile cate 2 pastile!dupa terminarea lor imi va veni ciclul imediatl???sau dupa o perioada mai lunga???ce parere aveti de ce mi s-a recomandat?? Ultima oara a fost editat de Moldoveanu Madalina (2008-08-18 11:33:50) Offline #5 2008-08-18 11:49:56
Re: un sfat...la 5-7 zile dupa ce le termini vine si menstra. mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|