homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ginecolog

#1 2008-08-18 02:05:02

maria31
New member
Inregistrat: 2007-07-13

ginecolog

Buna! Mi-e foarte rusine sa-mi expun gandurile, dar am nevoie de sfaturi. Am foarte mari dureri in timpul menstruatiei, in special in prima zi, iar mama mi-a facut programare la ginecolog cand si-a facut si ei.

Problema este ca eu mi-am inceput viata sexuala. Am 17 ani. Nu am facut-o decat de 2 ori, cu acelasi baiat.. nu a curs sange, nu m-a durut, absolut nimic, dar mama nu stie si nici nu as vrea sa stie, pentru ca ar reactiona foarte urat. Ce sa fac? Merg la ginecolog si daca mama nu intra cu mine il rog sa nu scrie pe fisa activa sexual pentru ca mama nu stie sau ii zic mamei ca am menstra si nu ma duc?sad

Pot sa ii cer sa nu scrie acel "amanunt" pe fisa avand in vedere ca sunt minora?

De asemenea este prima vizita si am inteles ca de obicei aceasta se desfasoara "in3". E regula sau pot intra si singura?

Multumesc:-< Stiu ca pare o "problema"aiuristica, dar nu imi da pace. Nu vreau sa afle mama care spera ca pana dupa facultate nu voi avea niciun prieten.

#2 2008-08-18 02:11:17

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: ginecolog

1. din cate stiu yo nu scrie p fisa activa sexual
2. mama ta nu ar ce cauta acolo decat daca vrei u.. a 3a pers ar insemna asistenta...
3.si yo am dureri la menstra.. si pt asta ar tr sa iti faca un ecograf dupa mintea mea... nu sa iti faca un control daca u nu ai nevoie... 
nu bag mana in foc k asa e... da asa mi se pare normal... vezi k mai e un topic despre ce se intaMPLA prima oara la gineclog .. da si u o cautare....

si inca ceva.... incearca sa te imprietenesti q mama ta si sa vb mai multe q ea.. nu sa te ascunzi... k e naspa asa....

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3 2008-08-18 02:17:24

Himmel
Insomniac member

cand ai programare...?? daca nu ai maine te pot ajuta fetele mai mari... si mai pricepute... daca ai maine...aqm e cam tarziu si lumea asta dasteapta si priceputa doarme big_smile

#4 2008-08-18 02:18:17

maria31
New member

stiu ce se intampla prima oara la ginecolog, dar eu nu stiu ce sa aleg sa se intample:| nu pot vorbi cu mama..nu acum, pentru ca stiu ca nu ar intelege. crede-ma ca si eu as vrea sa vb cu ea si sa nu ma ascund, ca e foarte aiurea sa te ascunzi mereu mereu.

^pe 10 septembrie am. mai e o groaza:)

\/da, voi mai intra, normal.. ms pt sfaturi:*

Ultima oara a fost editat de maria31 (2008-08-18 02:25:55)

#5 2008-08-18 02:23:50

Himmel
Insomniac member

pey at mai intra maine si vezi ce zic fetele big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-08-18 07:03:19

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Ai 17 ani nu 14 deci nu vad de ce te-ai ascunde ca esti activa sexual .. la 17 ani unele fete o fac in fiecare zi. Imi aduc aminte si eu ce frumos era lol Spune-i la mama ta ca iti este rusine sa intre si ea .. asa ca o sa stea afara .. doctorul nu o sa il intereseze decat de problema ta .. nu are de ce sa vorbeasca cu mama ta .. repet, la 17 ani esti destul de mare si e treaba ta ce faci.. si e problema ta de cate ori o faci .. trebuie sa te maturizezi.
Menstre dureroase am avut si eu .. mare lucru nu ai ce sa faci ..Am auzit ca trece dupa primul copil.

#7 2008-08-19 00:56:00

maria31
New member

sa ii  spun mamei ar fi ultima solutie.. ar fi foarte dezamagita si.. multe altele:)

multumesc pentru incurajari.. astept raspunsuri in continuare.. si sper doar sa fie bine:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.