|
Nu esti logat.
Papanicolau.#1 2008-08-18 20:39:48
Papanicolau.La testul B. Papa. mi'au iesit: cocobacili..ACS-US-de semnificatie nedeterminata..LSIL-ascociata cu HPV We Have To Be Strong !!! Offline #2 2008-08-18 21:58:36
Re: Papanicolau.Life, scrie tot pap-ul, si iti spun ce reprezinta elementele de acolo ( daca seamana cu cel de la laboratorul unde il fac eu). Pap-ul nu arata daca ai HPV, dar apar elemente care ridica suspiciunea. (koilocitele, de ex, sunt celule infectate cu HPV). De asemenea daca scrie ceva de discarioze, celule discariotice, etc inseamna LSIL. LSIL este o leziune de grad scazut, deci nu e fff grav ( dar bineinteles, nici de joaca nu este...). ASC-US sunt celule modificate despre care nu se poate spune ca se datoreaza HPV-ului sau cocobacililor aia...Despre contacte sexuale nu stiu ce sa zic, cred ca fiecare face cum simte, parerile sunt impartite ( eu una as zice ca mai bine nu...) Cati ani ai? La fetele f. tinere ( in jur de 20 ani) LSIL regreseaza spontan in 90% din cazuri. Offline #3 2008-08-18 22:24:48
Re: Papanicolau.Zic tot ce e bifat.. Ultima oara a fost editat de life (2008-08-18 22:34:27) We Have To Be Strong !!! Offline #4 2008-08-18 23:10:29
Re: Papanicolau.Ai clasa III dupa clasificarea clasica...Nu exista celule endocervicale si din zona de metaplazie, ceea ce denota ca nu s-a recoltat tocmai bine, adica nu a dat bine cu "periuta" in zona endocolului,deci nu avem informatii despre acele zone...Probabil ai HPV...iar cei de la laborator au mai atras inca odata atentia in citodiagnostoc ca nu s-a recoltat prea bine... Offline #5 2008-08-18 23:40:29
Re: Papanicolau.Daca e sa fi luat de la partener probabil ca il am in organism de 8 luni..dar nu pot fi foarte sigura ca e de la el pt ca el nu a avut nici un sindrom nimic pana acum(oricum stiu ca la ei nu prea se arata) iar rana am descoperit'o cam acum 3 luni. We Have To Be Strong !!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-19 00:12:19
Re: Papanicolau.mergi si mai recolteaza o data in alta parte cum bine a zis si rose mami de minuni Offline #7 2008-08-19 01:06:50
Re: Papanicolau.Am sa ma duc..Ms We Have To Be Strong !!! Offline #8 2008-08-19 22:34:47
Re: Papanicolau.Life, eu zic ca ai luat de la partener...Te incadrezi taman bine in tiparul general...Daca ai fi avut o relatie de 3 ani, sa zicem, si apareau problemele abia acum, as mai fi zis ca ai luat din alta parte...dar tu te incadrezi la fix in tiparul acestei boli: primele manifestari apar la un interval de 2 saptamani-7 luni, etc, etc. Nu are insa sens sa il acuzi , pt ca in mod cert nu a stiut, si oricum, acum nu se mai poate schimba nimic...Nu cred ca ceea ce ai tu este prea grav, cancerigen nu este sigur in acest momnt, ca nu avea timp sa devina, dar legatura cu HPV-ul eu zic ca are...Ce pot sa-ti spun este ca la persoanel de varsta ta in majoritatea covarsitoare a cazurilor efectele virusului dispar in cca 1 an, iar tu mai ai putin... E posibil chiar sa dispara spontan...dar bineinteles doctorul decide ce tb sa faci... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|