|
Nu esti logat.
Menstruatie...#1 2008-08-19 18:27:35
menstruatie...buna,iau ac yasmin de 2 ani si nu am avut probleme dar acum in ultimele doua luni ciclul nu vine ca de obicei.de ex imi venea mereu marti dimineata.luna trecuta mia venit seara,tot marti,iar azi trebuia sa vina din nou dar inca nimic...oare de ce?e grav?sau poate veni si maine? Offline #2 2008-08-19 18:29:19
Re: menstruatie...poate veni in oricare din zilele de pauza, nu te stresa Offline #3 2008-08-19 18:31:29
Re: menstruatie...de luat corect le-am luat...antibiotice nu am luat...sper sa nu fie nimic .motive de ingrijorare nu prea am dar totusi..2 ani mi-a venit marti dimineata iar acum ... Offline #4 2008-08-19 18:33:45
Re: menstruatie...important e sa vina in cele 7 zile atunci sa te ingrijorezi cand nu vine deloc "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2008-08-19 19:58:57
Re: menstruatie...carlita, stai linistita. si eu am patit la fel ca tine dupa un anumit timp de cand foloseam antibebe. terminam folia miercuri si sambata imi venea, dupa un timp vreo 2-3 ani a inceput sa imi vina dumunica si acum in utima vreme imi vine si luni uneori. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-19 21:07:20
Re: menstruatie...Si eu am luat yasimn cam 2 ani si a trebuit sa le schimb pentru ca mi-a redus menstra pana a facut sa nu mai apara deloc.Deci nu te speria! Iubesc si sunt iubita Offline #7 2008-08-20 01:02:28
Re: menstruatie...sunt nelinistita totusi.nu vreau sa am surprize tocmai acum cand prietenul meu va pleca in strainatate...sper sa vina pe dimineata:( Offline #8 2008-08-20 01:13:59
Re: menstruatie...carlita, daca le-ai luat corect stai linistita, o sa vina! nu-i nici un motiv de ingrijorare! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|