|
Nu esti logat.
Avort spontan?#1 2008-08-20 09:53:46
Avort spontan?Hey! Nu stiu sigur daca e locul in care trebuia sa pun acest subiect, daca l-am pus gresit imi cer scuze. Am o intrebare care ma macina fara sa fie problema mea la avortul spontan se vede ceva? Ok, la cel menstrual inteleg ca nu se cunoaste pt ca embrionul e inca ffff mic, dar la cel spontan cum sta treaba? Si daca se vede, cum arata? Ce ar trebui sa vedem? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #2 2008-08-20 09:55:17
Re: Avort spontan?cum sa cada mai himenul el se rupe la primul contact si sangerezi.la avortul spontan te trezesti cu o gemoragie puternica nu te astepta acum sa vezi un embrion sau ceva de genul asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-20 10:06:52
Re: Avort spontan?Asta stiam si eu despre himen, dar am citit undeva ceva de genul asta si mi s-a parut imbecil, creapy, si voiam sa fiu sigura, am crezut ca nu stiu eu bine... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #4 2008-08-20 10:30:08
Re: Avort spontan?
There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|