homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lista cu problemutze

#1 2008-08-18 00:59:18

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Lista cu problemutze

in primul rand vreau sa va zic ca mi-am facut cont pentru a face o fapta buna, pentru prietena mea kre nu are net, dar are nevoie de sfaturile voastre, si doar prin intermediul meu poate face asta. pc

sa incep deci.

Prietena mea are 17 ani si luni s-a impacat cu prietenul ei. veselie mare de tot. au inceput iar frumuseti pe plan sexual smile mi-a zis ca prima data prietenul a penetrat-o de vreo 2-3 ori fara protectie, zicand k "e uscat", dupa care acesta a ejaculat in afara (dupa max 10 seecunde). dupa asta au facut-o protejat.

asa.

apoi sambata seara din nou au facut aceeasi treaba, dar a spus k a penetrato de mai multe ori, din nou nu a ejaculat inauntru, doar dupa vreo 15 secunde, ejaculand afara, dupa care facando protejat

acum vine lista cu cererile prietenei mele :f?rv?nad:

- vrea sa stie daca ar fi putut ramane insarcinata, ( stiind ca luni inca mai era inca  la ovulatie dupa cum zice ea pt ca ultima mentruatie a avuto pe 23iulie si ii e aproape regulat ciclul de 28-29 de zile) dar au folosit metoda coitus interupt.
cat de mult trebuie sa isi faca griji sau ce ar putea sa faca acum? grater

- vrea sa stie in cazul in care ramane insarcinata daca poate face avort fara sa afle parintii, persoane care pot sa afle despre asta fiind doar eu si o matusha de vreo 30 de ani cu care se intelege super bine (acum si voi ati aflat rodnar )

va rog frumos sa imi raspundeti pentru ca e foarte stresata, toata ziua se gandeste numai la asta, deja mi-a transmis si mie din starea ei, stiind ca si eu sunt cam in aceeasi situatuie ca ea. mie nu mi-e frica deloc, stiu ce am facut, dar deja ma face si pe mine paranoica..

v-am pupat si sper sa avem aici cat mai multe sfaturi si vesti bune nocrysmile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#2 2008-08-18 01:15:51

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Lista cu problemutze

in primul rand risc de sarcina e...sa astepte menstra ..daca intrazie dupa 7 zile de la intrziere se face test..daca vine si e ok ca si culoare si cantitate mesntra inseamna ca nu e insarcinata. mai poate face testul la 21 zile de la ultimul contact cu risc. sau ala de sange la un cabinet la 2 sapt de la contact.

cat despre avort nush daca se incumeta medicii sa faca fara acordul parintilor la o minora.
si sa foloseasca o metoda de protectie eficienta si sa nu se mai ibcreada in faze "am fost uscat" si alte alea ca daca se lasa cu o sarcina nedorita cine va suferi? prezervativul e necesar in cazul asta

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-18 01:16:42)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-08-18 01:24:39

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

exact cum a zis si alina delia, risc exista, dar e bine sa nu se streseze si sa astepte pana la data in kre trebuie sa i vina menstra,si daca nu vine sa faca test, dar nu mai devreme de 5-7 zile de intarziere si 21 de zile de la contact.
In privinta avortului cred ca exista anumite legi in privinta minorilor si nu cred k i e permis ptr ca daca pateste ceva, apoi doctorul raspunde.
Bafta si spune i sa incerce sa se linisteasca, ptr ca daca va sta stresata o sa i intarzie cu siguranta, eu kiar luna trecuta am patit asta.

time is precious.....

#4 2008-08-18 01:36:40

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

1. sa nu o mai faca asa... k e risc mare ..mai ales daca era in per fertila...
2. daca nu vor prezervative... exista anticonceptionale...
3.traim in romania crd k q bani se poate rezolva orice ...sa speram k nu o sa fie cazu.. wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2008-08-18 11:16:44

hai_faiv
Hero member

da, stiam si noi ca exista pericolul unei sarcini pentru ca acel lichid seminal poate contine o cantitate redusa de spermatozoizi, dar prietena mea era mai mult interesata de faza cu avortul ( e asa paranoica, se gandeste la ce e mai rau box ). pentru ca am citit amandoua pe un site ca "se poate face avort fara acordul parintilor"...credeam ca stiti despre asa ceva roll

aaaaa...si ce sa ii mai zic prietenei mele? daca se instaleaza sarcina ce sa faca??:f?rv?nad: sau nu stiu, ceva mesaje incurajatoare in legatura cu situatia ei

ca deja ma bate la cap rau de tot. rotfl

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2008-08-18 11:19:54

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

intai asteptati menstra si apoi va gnaditi la alte consecinte.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#7 2008-08-18 11:21:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poti sa o incurajezi sa se protejeze ceva mai eficient pe viitor...

mami de minuni hjarta

#8 2008-08-20 10:38:15

hai_faiv
Hero member

storstark fetelor...s-a dat verdictul...hjarta  prietenei mele i-a venit menstruatia, adica cum a vazut lenjeria intima putin patata a si fugit la mine sa imi dea vestea si sa v-o dau si voua. suntem amandoua f fericite si va stii de acuma ce sa faca si ce nu smile ca daca nu primeste box de la mine, fiindca eu sunt cea stresata pe urma rotfl

multumesc fetelor de incurajare si de sfaturi...acum amandoua suntem in per. menstruatiei, suntem fericite k nu o sa avem burta cu ochi ca daca era de ceva, venea popa la capataiul nostru rotfl (glum)

in seara asta dam petrecere drink

pooop rodnar

#9 2008-08-20 11:13:35

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ne bucuram k s-a rezolvat tot,si aveti mai multa grija pe viitor

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.