homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere dupa actul sexual

#1 2008-08-20 10:30:56

jhosana
New member
Inregistrat: 2008-08-20

Scurgere dupa actul sexual

Buna.Am citit discutiile de pe forum si m-am gandit sa postez si "problema" mea.Mi-am inceput viata sexuala de curand mentionez ca am 21 de ani si iau anticonceptionale de 2 ani nu pt protectie ci pt problemele hormonale pe care le am.acum o sap m-am hotarat sa-mi incep viata sexuala,nu am folosit alta metoda contraceptiva in afara de anticonceptionale.Dupa dezvirginare mi-a curs destul sange la fel si dupa urmatoarele contacte 2 sai 3 contacte sexuale.Apoi mi-a aparut ca o scurgere asemanatoare menstruatiei.am facut o pauza de 3-4 zilesi cand am incercat din nou sa o facem dupa mi-a aparut din nou aceeasi scurgere ma gandeam ca ar fi vorba de spotting.Mai am putin si termin folia sunt curioasa daca in perioada de pauza o sa imi vina asa zisa menstruatie.sper ca ma puteti ajuta macar cu ceva sfaturi ,multumesc

#2 2008-08-20 10:49:50

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Scurgere dupa actul sexual

daca abia ti-ai inceput viata sexuala, poate nu s-a rupt himenul de tot, mai dureaza, din ce stiu eu primele 10 contacte sunt cam nashpa..... ai rabdare.......
ai putea sa mergi la doctor sa te sfatuiasca

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-08-20 10:57:42

jhosana
New member

Da m-am gandit si la varianta asta tot ce e posibil mai ales ca m-a durut cam tare,iar durerile ce-i drept incep sa se diminueze.multumesc pentru raspuns.O zi frumoasa:nocry:nocrynocry

#4 2008-08-20 11:47:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mie dupa primul acti mi-a curs sange dupa o saptamana am avut o secretie maronie iar la urmatoarele 2 a curs sange.poate ai  avut tu un himen mai grosut ca sa zic asa dar o vizita la medic nu strica ca s ate l;inistesti si eu am fost atunci la ginecolog

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-08-20 12:55:59

jhosana
New member

voi merge la doctor pentru siguranta mea.multumesc mult pt raspunsuri m-am mai linistit wink

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.