|
Nu esti logat.
Va rog sa-mi traduceti si mie analizele#1 2008-08-08 12:22:58
va rog sa-mi traduceti si mie analizeleHELLO! Tocmai am luat rezultatul pt secretia vaginala care zice asa: Offline #2 2008-08-08 12:50:49
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelemai...se poate sa gresesc dar eu zic ca nu si are rost tratamentul...esti ok...ii las si la doctoressa linkul si nu te apuca de tratament pana nu ti raspunde si dansa (mai ales ca e vb de antibiotic)...ai cei drept coci aia dar ai si f multi bacili doderline... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-08 13:24:49
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizeleadica...in general..nu am mai nimik? si atunci pt ce ar fi antibioticul ala? mai ales ca iau si acum ceclozone...inseamna ca e pt ovar, pt infectia de acolo? astept sa-mi raspunda doctoressa si dc mai are si alte intrebari....ca sa lamurim situatia abi astept! merci! Offline #4 2008-08-08 13:29:17
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizeleasteapta sa vezi ce zice si doctoressa...asa e cel mai sigur happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-08-08 16:57:20
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelenu reiese ca ai avea ceva mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-08 22:29:40
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelepai...poate imi da si doctoressa un sfat dc poate ca sa stiu ce fac cu tratamentul...oricum...doctora mi-a dat trimitere sa fac si dozarile hormonale pt ca la echo reiese ca am chistruri si menstra imi vine neregulat... Offline #7 2008-08-10 11:55:10
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelehmmm....sper sa aiba timp doctoressa si pt mine MULTUMESC! Offline #8 2008-08-10 22:51:40
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelesi eu zic la fel ca fetele...pentru ce sa iei sumamed???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-08-14 15:35:44
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelehmmm...deci...dupa analizele de secretie n-as avea nimik...atunci d ce in continuare am o secretie galbuie? Poate mi-a dat sumamed si flamexin pt ovarul inflamat? Ce ma sfatuiti sa fac sa repet secretia inca o data impreuna cu papanicolau in septembrie? Offline #10 2008-08-14 15:57:36
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizeleatunci s ar explica flamexinul...dar sunamedul tot nu se explica...secretia galbuie poate fi si secretia ta naturala...mai abundenta din diferite motive...nu neaparat medicale... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-08-14 16:01:02
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelehmmm..ok...eu oricum plec in vizita in grecia la vara mea care e ginecolog si o sa o rog sa imi faca si o ecografie transvaginala si sa-mi spuna si ea parerea. sper sa nu am intr-adevar nimik si sa nu ma trezesc ca am nu stiu ce infectie cronica de care abia mai scap. Multumesc! Offline #12 2008-08-14 16:04:16
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelealbastra...daca ai avea anexita s ar explica tratamentul...vezi ce ti spune verisoara ta... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-08-20 15:25:35
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelefetele dragutele ma ajutati si pe mn cu interpretarea analizei de secretie ? dr meu a zis k nu am nimik si atat ,as vrea sa aflu si parerile voastre : FROTIU : Coloratia GRAM -celulule epiteliale -frecvente ..be the best ...fuck the rest )) Offline #14 2008-08-20 15:31:59
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizeleesti ok.medicul tau are dreptate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-08-20 15:47:50
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelea ce bine ...mersi mult evil ...maine iau rezultatele si de la PAP sper sa ma ajutati iar....off ce sa fac asta e am devenit dependenta de voi ..be the best ...fuck the rest )) Offline #16 2008-08-20 15:49:00
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizeleposteaza la un topic corespunzator si raspunsul o sa vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-08-20 15:54:09
Re: va rog sa-mi traduceti si mie analizelek , asa am sa fac ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|