|
Nu esti logat.
Fetelor, am revenit cu o intrebare#1 2008-08-20 20:30:59
fetelor, am revenit cu o intrebaream revenit cu o intrebare. am fost un week-end la munte si am uitat sa iau anticonceptionalele 3zile.acum le-am intrerupt si astazi mi-a aparut o sangerare maronie.cateva picaturi.ce sa fac sa iau anticonceptionalele considerand-o prima zi? ce stiti?anticonceptionalele erau din a3a sap. va rog sa-mi raspundeti daca stiti. Offline #2 2008-08-20 20:31:53
Re: fetelor, am revenit cu o intrebareai avut contacte neprotejate? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-20 20:35:05
Re: fetelor, am revenit cu o intrebareda chiar laa2a patila uitata Offline #4 2008-08-20 20:35:45
Re: fetelor, am revenit cu o intrebarea ejaculat in vagin? trebuie ca inainte sa incepi ac.sa ne asiguram sa nu fi ramas insarcinata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-08-20 21:00:46
Re: fetelor, am revenit cu o intrebareda in vagin,trebuie sa ma protejez in continuare? Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-20 21:04:00
Re: fetelor, am revenit cu o intrebaretrebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile d ela prima pastila uitata e risc de sarcina? nu prea ai ce s afaci decat sa astepti o menstra normala sau sa faci un test de sarcina la 3 saptamani de la contactele cu risc. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-08-20 21:17:49
Re: fetelor, am revenit cu o intrebaremultumesc pt sfat evilpink Offline #8 2008-08-21 13:07:33
Re: fetelor, am revenit cu o intrebare
Eu cred ca ar trebui sa nu mai iei antionceptionalele si sa astepti 21 de zile de la ultimul contact cu risc si sa faci un test de sarcina(cu prima urina de dimineata), si daca iese negativ cand ai prima zi de menstra dupa test,incepi o noua folie de anticonceptionale.Pana atunci protejaza-te cu prezervativ! Ultima oara a fost editat de grecu_elena (2008-08-21 13:09:28) Iubesc si sunt iubita Offline #9 2008-08-21 14:26:28
Re: fetelor, am revenit cu o intrebaremultumesc pt raspuns elena, dar mi-a venit cm,deci nu pot fi insarcinata.am inceput de ieri anticonceptionalele. Offline #10 2008-08-21 20:45:14
Re: fetelor, am revenit cu o intrebare
Ne bucuram pt tine!:k?ra: Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|