|
Nu esti logat.
Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?#1 2008-08-08 09:48:59
Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Salut! Am si eu o intrebare .. pt cine se pricepe.. si nu e in concediu.. Dupa ce am luat Logest un an de zile, am incetat sa il iau acum 2 luni.. prima luna mi-a venit menstra dupa 30 de zile.. acum insa, la a doua luna.. vad k intarzie serios.. mi-a venit pe 28 iunie ultima data.. azi suntem in 8 august.. Motive de sarcina nu ar trebuie sa fie.. ma gandesc la o dereglare hormonala, mai ales k am avut istoric de hiperprolactinemie, desi niciodata cu amenoree sau galactoree, pt k valorile nu erau asa de mari, si din cate stiu eu, contraceptivele orale chiar pot induce cresterea prolactinei... Offline #2 2008-08-08 09:51:56
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?se mai intampla sa intarzie dupa AC, pana se mai regleaza organismul, si mai ales daca si inainte de ele aveai ciclul putin mai neregulat... mergi la medic oricum daca tot nu vine Offline #3 2008-08-08 09:54:50
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?e normal sa intarzie,va veni cu siguranta,dar acum trebuie sa-si reia ovarele functia si mai dureaza mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-08-08 09:56:47
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Este foarte posibil sa menstra sa intraziue din cauza unei dereglari. Mergi la medic sa iti dea ceva sa iti induca menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-08-08 09:57:35
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?MUltumesc.. o sa mai astept... desi.. m-am gandit k pt siguranta, o sa imi fac si un test de sarcina, macar sa fiu linistita 100% din acest punct de vedere. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-08 09:58:43
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?asa cum ii trebuie 3 luni sa se obisnuiasca cu ac,la fel ii trebuie sa se si dezvete de ele,deci eu chiar nu cred ca e dereglare hormonala,ci doar o reactie normala dupa intrerupere,am patit la fel,dupa 3 luni totul a revenit la normal mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #7 2008-08-08 10:28:04
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Aha... 3 luni.. stiu k atunci cand am inceput sa le iau, nu am avut nicio problema cu ele... Nu tu dureri de cap/sani, spotting, nimic... Deci nu sunt singura... Offline #8 2008-08-08 10:35:02
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?3 luni e maxim,nu e obligatoriu sa fie la toate asa,oricum va trece,asta e sigur mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #9 2008-08-18 19:15:06
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Si eu am aceeasi problema. Am luat Yasmin timp de un an, dupa care am facut pauza de o luna. Pe 10 iulie am incetat sa mai iau AC, pe 15 iulie mi=a venit, iar de atunci pana azi 18 august nimic. Am facut si test de sarcina si a iesit negativ. Niste durerei de burta asemanatoare cu durerile menstruale le-am simtit lunea trecuta dar nimic. Oare peste cat timp voi avea menstra? Orice parere e binevenita. Va multumesc! Offline #10 2008-08-19 07:32:04
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?daca inainte de ac.aveai un ciclu neregulat asa o sa fie si acum!.ai intrerupt folia la mijlocul ei ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-08-19 10:36:45
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?inainte de AC il aveam neregulat. si am terminat folia inainte de pauza. am citit pe forum ca poate dura si 3 luni pana la revenirea functionarii normale a ovarelor. e adevarat? Offline #12 2008-08-19 10:37:31
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?ovarele se pun in funstiune imediat insa se intampla sa apara niste dereglari ale menstrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-08-19 16:40:16
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Eu zic ca nu e cazul sa va faceti griji. Organismul o sa fie cel dinainte de administrarea AC. Daca inainte aveati ciclu neregulat, asa va fi si acum. imi aduc aminte ca eu inainte sa iau Ac imi venea la 23-25 de zile. cand luam ac imi venea fix-fix la 28. pana si ora era aceeasi. dupa ce am intrerupt ac...surpriza:tot la 23-25 de zile imi vine. asa ca ...linistiti-va. o sa vina. Offline #14 2008-08-19 17:47:12
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Daca ai avut hiperprolactinemie e bine sa refaci prolactina. E f posibil ca aceasta sa fi crescut datorita anticonceptionalelor. Nici eu nu am avut amenoree galactoree dar prolactina era dubla si unde mai pui ca am si o mandrete de adenom hipofizar. Endocrinologa mea mi-a interzis cu desavarsire anticonceptionalele. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #15 2008-08-20 00:48:14
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Nu mi-am facut analize sa vad nivelul prolactinei. Am sa imi fac daca vad ca imi intarzie mai mult de o luna. Sper sa imi vina cat de curand intrucat am toate simptomele premenstruale, in special irascbilitatea.:f?rbannad: Offline #16 2008-08-20 18:47:31
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Mult succes si sa nu fie nimic. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #17 2008-08-21 21:29:31
Re: Dereglare hormonala dupa incetarea contraceptivelor orale?Buna Clauk, cum te inteleg!Eu trec prin ceva asemanator dar mai grav , sa zic asa.Am lasat ac in august anul trecut si am avut ciclul menstrual destul de neregulat pana in februarie 2008.In februaie, martie si aprilie am avut ciclul normal, iar din 24 aprilie..........nimic, nu mai am ciclu, am fost la medicul de familie (eu sunt in spania) si mi-a zis ca e o dereglare hormonala, probabil.Mi-a facut analize, inclusiv cele de tiroida si totul e normal.Testul de sarcina (din urina) a iesit negativ la acea data , adica 28 iunie, asa ca nu a considerat necesar sa-mi dea un test de sange:f?rbannad:.Aici fiind foarte putine cabinete particulare la care sa pot merge, si cand ajungi poti sa obtii o programare peste cateva luni, am mers la urgenta, fiindu-mi rau si avand o gramada de simptome ciudate, cum ar fi : ameteli, stari de voma, sanii mariti si se vad venele, burta umflata si tare la palpare, nu pot dormi pe burta, nu pot sa-mi folosesc parfumul obisnuit, nu pot manca ce mancam inainte, am alergie si la crema de epilat obisnuita............la spray de mobila etc.Mi-au facut toate analizele si bineinteles testul de sarcina (tot din urina si la ora 8 seara cand eu merg la baie din 20 in 20 de minute)si........nimic suspect, totul la valori normale, dar toata lumea refuza sa-mi faca ecografie pe motiv ca nu e necesara, ca e "doar" o dereglare hormonala.Intre timp am reusit sa-mi fac o programare la un ginecolog particular si saptamana viitoare aflu ce si cum. Speranta moare ultima! Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|