homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help! Relatie pe moarte...-11

#191 2008-08-20 16:02:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Help! Relatie pe moarte...

asa se vorbeste applause

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#192 2008-08-20 17:58:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vezi ca stii? smile applause succes!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#193 2008-08-21 22:30:31

Julie_me
Full member
De la: casutza mea
Inregistrat: 2008-02-27

e prima seara in care stau acasa singura...uoooofff, mai fetelor, dupa c am avut si eu o zi mi buna..acum stau acasa....singura,in fata calculatorului si simt k o iau razna. la fiecare 2 minute ma abtin sa intru p el p mess sau sa-l sun, dah imi tot zic k nu e bine. doamne,doamne, c naiba sa mai fac sa mai treaca si noaptea asta? vreau sa nu mai doara...

#194 2008-08-21 22:39:44

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Julie_me a scris:

e prima seara in care stau acasa singura...uoooofff, mai fetelor, dupa c am avut si eu o zi mi buna..acum stau acasa....singura,in fata calculatorului si simt k o iau razna. la fiecare 2 minute ma abtin sa intru p el p mess sau sa-l sun, dah imi tot zic k nu e bine. doamne,doamne, c naiba sa mai fac sa mai treaca si noaptea asta? vreau sa nu mai doara...

dc nu te uiti la o comedie ceva? sau intra p un topic kre sa te amuze...nu stiu ceva kre sa te faca sa uiti. puss

time is precious.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.