hey...salutare tuturor de pe aici...am o serie de probleme care m-au impins sa va scvris..de fapt e una dar fff incetoseata...
sa fac un mic rezumat: in jurul datei de 11-12 iulie am luat pastila de a 2a zi...nu pentru ca sar fi intamplat vreun accident concret ci mai degraba ca leac pt paranoia mea (eram in plina perioada fertila).cam pe 24 asteptam si menstruatia care nu a aparut...disperata mi-am luat un test care a iesit pozitiv...dupa 3 zile am fost la doctor, unde am mai facut un test care a iesit insa mai slab pozitiv...practic a doua linie era mai difuza...am facut o ecografie intra si uterul era curat-curat, dupa care am facut si una normala, iar medicul mi-a spus ca in partea drapta se vede ceva ce ar putea fi Doamne fereste o sarcina extrauterina , dar este mult prea curand sa se pronunte...
dupa 2 zile am inceput sa am sangerari....initial am crezut ca este menstruatie, dar dupa prima zi s-a opriit, am sunat iar medicul si m-am dus urgent la inca un consult...acesta mi-a spus ca in cazu asta mai mult ca sigur e vb de o extrauterina (asta s-a intamplat joi, iar eu sambata urma sa plec din tara) m-a pus sa ma asigur ca am asigurare medicala, sa nu ezit sa ma duc la spital daca am vreo durere... si cand ma intorc sa ma duc la spital sa vdm c s poate face...
am avut sangerari ff slabe practic de joi seara pana luni, marti in urma unor dureri cumplite de burta am avut si menstruatie, intra-devar primele 2 zile cu ff multe cheaguri...m-a tinut 7 zile, ceva normal pt mine si dupa la vreo 2 zile am facut un test care a iesit clar negativ...
acum problema mea ar fi urmatoarea...nu prae stiu incotro s-o iau...sa fi fost doar o dereglare ff urat din cauza pastilor de a 2a zi? mentionez ca in afara senzatie de durere in partae de dreapta p care am avut-o si p care inca o am (cred eu ca e ch psihologica pt ca a inceput sa ma doara exact cand mi-a descris doctorul durerea care ar trebui sa o simt, si durere care a lipsit cu desavarsire in per in care eramn convinsa ca "sunt normala") nu am avut nici un alt simtom, si dica cate imi amintescv eu in urma cu vreo 3 ani cand am facut o eco mi s-a spus ca am niste mici chistulete...
nu prea stiu c sa fac ..pt ca pe de-o parte am convingerea ca nu am avut o sarcina, lucru care ma face sa imi cam pierd increderea in doctorul la care am fost si p de alta...nu stiu...mi-e ff frica ca pierd timp pretios