|
Nu esti logat.
Ajutor!#1 2008-08-22 19:10:46
ajutor!Buna!Este intaia oara cand postez pe acest site si ma bucur ca l-am gasit:).Am o problema.Eu iau Yasmin de 5 luni si mi-a fost bine..luna trecuta am terminat patilele Duminica si mi-a venit ciclul joi..insa de Marti pana Joi am avut diaree.poate este stupida intrebarea dar daca am facut sex neprotejat joi,in timpul ciclului nu se poate intampla nimic,chiar si cu diareea aia,nu?si mai am o intrebare..Luna asta am decis sa nu mai iau pastile din cauza problemelor cu intestinele.In mod normal,daca as fi luat pastilele,trebuia sa imi vina ciclul ieri,dar nu a venit pana astazi.Este un motiv pt care ar trebui sa fiu ingrijorata?Astept raspuns,multumesc. Ultima oara a fost editat de x_tina (2008-08-22 19:25:19) Offline #2 2008-08-22 19:12:44
Re: ajutor!sa inteleg k ai avut diaree in timpu pauzei? atunci nu sunt probleme...nu ai eliminat nici o pilula din moment ce n-ai luat "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-08-22 19:17:31
Re: ajutor!Luna asta in care nu am luat pastile am facut sex protejat..deci ciclul poate sa mai intarzie cateva zile de la data la care eram obisnuita sa vina atunci cand luam pasile,nu? Offline #4 2008-08-22 19:27:08
Re: ajutor!pai daca nu ai luat ac, dar totusi te-ai protejat nu ai dc sa iti faci griji:) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2008-08-22 19:34:43
Re: ajutor!multumesc m-am mai linistit..acum st la mare si stateam cu frica si nu ma bucuram asa cum trebuie de timpul petrecut;)) Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-22 19:39:55
Re: ajutor!pai ar fi bine sa te distrezi..k pierzi When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2008-08-22 19:44:26
Re: ajutor!cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|