|
Nu esti logat.
Laurina vs yasmine-2#20 2006-11-15 20:45:56
Re: laurina vs yasminecand am fost eu in situatie, mi s-a spus pe forum ca nu mi se garanteaza ca voi scapa de bucurie... asa ca am zis "asta este" si am pus gand rau trifazicelor. Nobody home Offline #21 2006-11-15 20:49:50
Re: laurina vs yasmineDa, asa zicea si doctoressa, dar eu am luat de multe ori 2 folii consecutive in anii astia de cand iau trifazice si nu au fost niciodata probleme. #22 2006-11-16 11:35:14
Re: laurina vs yasmineIti ziceam Persifona ca nu am mai auzit la nimeni in afara de tine sa ii fi reusit... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-04-27 13:41:52
Re: laurina vs yasminebuna!am fost la ginecolog si mi-a recomandat yasmine iar peste 2 sapt am mai fost la alt ginec si mi-au spus ca yasmine nu mi se potrivesc pt ca ele umfla picioarele si ea mi-a recomandat Laurina pt ca am acnee.pana la urma am inceput sa iau laurina si nu stiu daca sunt sau nu bune pentru ten si daca o sa iau in greutate.astept un raspuns Offline #24 2007-04-27 14:08:43
Re: laurina vs yasminecel mai bine pt. prescrierea ac. e sa mergem la plannig ei sunt mult mai bine informati in acest domeniu ,nu stiu daca o sa iai in greutate asta depinde de organism ceea ce pot insa sigur sa iti spun e ca ac. cresc pofta de mancare deci ai grija la ce si cat mananci in primele 3 luni de acomodare.daca sunt bune pt. ten nu stiu ce sa iti zic asteapta sa treaca 3 luni de acomodare. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-27 16:32:20
Re: laurina vs yasminesigur insa, chestia cu umflatul picioarelor de la yasmin nu e valabila Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-04-27 16:37:31
Re: laurina vs yasminehmm...nush ce sa zic...mie mi-a spus ca yasmine si diane 35 sunt prescrise in primul rand ca medicament si ca eu nu am nevoie de asa ceva ci de niste anticonceptionale cu continut scazut de hormoni. Offline #27 2007-04-27 16:38:43
Re: laurina vs yasminenumai diane-35, pentru yasmin nu e valabil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2008-08-23 13:25:02
Re: laurina vs yasminebuna! de aproximativ 15 zile am inceput sa iau anticonceptionale pt prima data....medicul ginecolog mi-a prescris karissa.... am luat 12 zile....dar m-am oprit pt ca nu ma simteam prea bine: aveam dureri mari si continue de cap, greturi, stari de ameteala-lesin,acnee pe fata , gat si piept(ceea ce eu nu am avut pana acum, decat ocazional), disconfort....am luat 12 zile pt ca am asteptat sa-mi treaca aceste reactii(mi-a zis sa astept sa ma acomodez cu ele medicul ginecolog, insa ma simteam foarte rau de la ele si le-am intrerupt). acum am sa merg la un alt medic sa imi prescrie alte anticonceptionale.... nu stiu care ar fi mai bune. astept un sfat de la voi Offline #29 2008-08-23 13:28:00
Re: laurina vs yasminenoi nu stim ce ac sunt mai bune pt tine Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-23 13:28:56) Offline #30 2008-08-23 13:28:29
Re: laurina vs yasmineAstept un raspuns de la voi daca puteti sa-mi dati vreun sfat ...acum sunt cam dezorientata. dupa ce le-am intrerupt a doua zi ma simteam "ca noua" , nu mai aveam dureri sau starile amintite mai sus. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|